Raportul Corpului de control al Primariei Capitalei privind activitatea de la Spitalul Obregia, trimis la DNA

Raportul Corpului de control al Primariei Capitalei privind activitatea de la Spitalul Obregia, trimis la DNA

Procurorii DNA au ridicat in ultimele zile mai multe documente de la Spitalul Obregia, au precizat surse judiciare pentru News.ro.

acum 49 luni (30 Mar 2017)

Procurorii DNA au ridicat in ultimele zile mai multe documente de la Spitalul Obregia, au precizat surse judiciare pentru News.ro. Actiunile DNA vin dupa ce ziaristii de la Gazeta Sporturilor au publicat o ancheta vizand achizitii la preturi supraevaluate in cadrul unitatii sanitare.

"Am primit acum cateva zile o solicitare pentru a pune la dispozitia DNA raportul Corpului de Control al primarului general cu privire la activitatea de pana acum, cel putin, a conducerii Spitalului Obregia.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca procurorii DNA au ridicat, in ultimele zile, mai multe documente de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia".

Conducerea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) a decis ca mandatul de manager al medicului Monica Boer de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" nu va fi prelungit dupa expirarea lui la sfarsitul lunii martie, a anuntat, in 22 martie, Primaria Capitalei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro