Rapidul, lanterna "visinie" a Ligii I. Cum poate fi salvat clubul, in 5 pasi simpli

Rapidul, lanterna

Pentru a spera la salvarea de la retrogradare, e nevoie de o remaniere importanta si de aducerea unor fotbalisti valorosi si experimentati. Jenantul moment de la celebrarea celor 91 de ani de istorie, cu fani loviti de niste batausi de meserie, i-a scindat pe fani. Tribunele au fost tot mai goale, de la meci la meci, motiv pentru Cristi Sapunaru, nelipsit de la partidele Rapidului, sa se intrebe: "Mai tine cineva cu aceasta echipa?".

acum 60 luni (30 Nov 2014)

Lanterna rosie a Ligii I este de fapt visinie. Cu o etapa ramasa din tur, giulestenii au preluat locul 18 de la Iasi si vor reveni la matineu daca nu vor face cativa pasi clari in sensul redresarii unui club de traditie. E factorul cel mai important, de care depind si urmatoarele puncte din proiectul de salvare a giulestenilor. Deocamdata, Moraru a achitat cateva restante salariale, dar nu pare genul de patron care sa vina dintr-o data cu o infuzie puternica, de cateva milioane de euro. Rapid are in acest moment un lot de 30 de jucatori, dar putini se ridica la nivelul Ligii I. Pentru a spera la salvarea de la retrogradare, e nevoie de o remaniere importanta si de aducerea unor fotbalisti valorosi si experimentati. Daniel Niculae, Costin Lazar si Cristi Sapunaru ar putea fi pilonii noului Rapid, daca se ajunge la un acord cu ei. "Vama" solicita actiuni la Rapid, putere deplina de actiune si un buget pe care patronul Valerii Moraru nu i l-a garantat inca. Ideal ar fi ca Dinu Gheorghe sa accepte rapid functia si sa atraga si alti sponsori la Rapid, pentru ca are aceasta capacitate. Insusi Marian Rada a recunoscut ca a ajuns la capatul puterilor, dupa ani la rand in care a fost perceput ca si colacul de salvare al echipei. "E nevoie de un antrenor cu experienta sa ne salveze", e de parere si "veteranul" Daniel Pancu. Un nume vehiculat e Mircea Rednic, dar "Puriul" asteapta si el un contract mai bun, de preferat din Belgia. Jenantul moment de la celebrarea celor 91 de ani de istorie, cu fani loviti de niste batausi de meserie, i-a scindat pe fani. Tribunele au fost tot mai goale, de la meci la meci, motiv pentru Cristi Sapunaru, nelipsit de la partidele Rapidului, sa se intrebe: "Mai tine cineva cu aceasta echipa?".

Miza cea mare: un stadion nou

Din fericire, Giulestiul este prins in programul pentru EURO 2020, urmand sa fie folosit ca baza de antrenament pentru echipele nationale care vin la Bucuresti. Ramane de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro