Rapid s-a inscris in partid! Ce isi propune noul club, girat de Daniel Pancu si de Daniel Niculae

Rapid s-a inscris in partid! Ce isi propune noul club, girat de Daniel Pancu si de Daniel Niculae

Ziua de 23 august 2017 va ramane un punct de reper pentru giulesteni, care au demarat proiectul Academia Rapid. Ne vom baza foarte mult, pe langa prima echipa, pe langa procesul acesta de a reduce Rapidul in prima liga a fotbalului romanesc, pe o academie de copii si juniori foarte puternica, deoarece de acolo vin valorile si trebuie sa indrumam copiii catre sport", a spus si Daniel Niculae.

acum 59 luni (23 Aug 2017)

Ziua de 23 august 2017 va ramane un punct de reper pentru giulesteni, care au demarat proiectul Academia Rapid.

Avand in spate sigla si palmaresul clubului infiintat in 1923, noua societate va fi finantata de Primaria Sectorului 1, ii va avea in conducere pe Daniel Pancu, Daniel Niculae si Ovidiu Burca, iar Constantin Schumacher va fi antrenorul echipei. "Schumi" a fost a doua varianta pentru postul de antrenor, dupa ce Marius Maldarasanu a acceptat si a apoi a refuzat pozitia din cauza unor diferende fianciare.

Primaria Sectorului 1 a garantat pentru primul an, in care Academia Rapid va evolua in Liga a IV-a, un buget de 320.000 de euro, dublu fata de cel al CSA Steaua. Obiectivele clubului sunt: promovarea primei echipe pana in Liga I, infiintarea unei academii de fotbal si sa obtina baza ProRapid de la Guvern.

"Incep cu un mesaj pentru cei care contesta noua echipa a Rapidului, dar care de fapt va fi o continuatoare. I-as intreba pe cei care ne contesta daca stie cineva, daca s-a facut vreun sondaj, cati rapidisti cu varsta intre 0 si 20 de ani mai exista in Romania. Aici se pleaca la un drum bazat in special pe cresterea copiilor, juniorilor in spiritul rapidist si noi ne dorim ca peste zece sau 20 de ani numele noastre sa ramana pentru eternitate in memoria rapidistilor", a afirmat Daniel Pancu. Ne vom baza foarte mult, pe langa prima echipa, pe langa procesul acesta de a reduce Rapidul in prima liga a fotbalului romanesc, pe o academie de copii si juniori foarte puternica, deoarece de acolo vin valorile si trebuie sa indrumam copiii catre sport", a spus si Daniel Niculae. Telul nostru este ca academia sa functioneze la ProRapid si echipa sa se antreneze pe acea baza frumoasa care se afla in Sectorul 1." Meciurui de foc se anunta in special cu CSA Steaua, clubul coordonat de Marius Lacatus. In Liga a patra bucuresteana mai sunt echipe de traditie precum Sportul, Progresul, Venus si Carmen, dar si AF... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro