Rapid, retrogradata: giulestenii s-au facut de ras la Cluj si vor juca in "B" in sezonul viitor

Rapid, retrogradata: giulestenii s-au facut de ras la Cluj si vor juca in

Rapid a jucat finalul de campionat de parca a tinut cu tot dinadinsul sa mearga in "B"! Cu o etapa inainte de caderea cortinei peste Liga I, Rapid e pe 15 cu 33 de puncte, la cinci puncte de pozitia a 12-a, ultima care asigura ramanerea in primul esalon.

acum 105 luni (24 May 2015)

Rapid a jucat finalul de campionat de parca a tinut cu tot dinadinsul sa mearga in "B"! Etapa trecuta, bucurestenii au condus CS U Craiova cu 1-0, scor la care erau iesiti din zona "nisipurilor miscatoare", insa au pierdut cu 1-2 si apoi au primit si o lovitura dura din Elvetia.

Totusi, dupa ce Gaz Metan Medias a invins Concordia Chiajna cu 2-0, Rapid a mai pastrat ceva sanse de salvare, prima conditie pentru indeplinirea acestui obiectiv fiind o victorie la Cluj, in fata CFR-ului. Trupa pregatita de Bergodi n-a avut nicio ocazie, a luat doua goluri (Petrucci 60, Tade 74 - penalty) si a retrogradat si din punct de vedere matematic. Golul lui Daniel Niculae (89) n-a fost decat unul de consolare si a stabilit scorul final: 2-1 pentru CFR Cluj.

Un car de nervi, Daniel Pancu, introdus in minutul 58, a fost eliminat pentru doua "galbene" (90+2, 90+4).

Cu o etapa inainte de caderea cortinei peste Liga I, Rapid e pe 15 cu 33 de puncte, la cinci puncte de pozitia a 12-a, ultima care asigura ramanerea in primul esalon. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro