Rapid condamna gestul rasist al unui suporter al sau

Rapid condamna gestul rasist al unui suporter al sau

In timpul meciului de vineri, dintre Concordia si Rapid (incheiat la egalitate, 0-0), din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal, in directia atacantului Wellington s-a aruncat la un moment dat cu o coaja de banana de catre un suporter rapidist.

acum 73 luni (5 Oct 2014)

''Suntem alaturi de Wellington Carlos da Silva, victima a rasismului, asa cum am fost si noi in repetate randuri! Suntem profund dezgustati de faptul ca la un meci al echipei noastre, un jucator de fotbal a fost victima unor atacuri rasiste.

Clubul mai spune ca intelege prin ce trece Wellington si afirma ca este alaturi de atacantul sud-american, amintind ca ''de foarte multe ori in ultimii ani'' suporterii si jucatorii echipei Rapid au fost victime ale scandarilor cu caracter rasist, pe diferite stadioane din Romania.

In timpul meciului de vineri, dintre Concordia si Rapid (incheiat la egalitate, 0-0), din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal, in directia atacantului Wellington s-a aruncat la un moment dat cu o coaja de banana de catre un suporter rapidist. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro