Raphael Schumacher a murit. Actorul se strangulase weekendul trecut pe scena

Raphael Schumacher a murit. Actorul se strangulase weekendul trecut pe scena

Raphael Schumacher, in varsta de 27 de ani, a fost in coma dupa ce s-a strangulat pe scena Teatrului Lux din Pisa. Conform companiei de teatru The Thing, care a organizat spectacolele, actorul interpreta rolul unui personaj care se spanzura si, in acest caz, a fost vorba de un accident.

acum 85 luni (5 Feb 2016)

Raphael Schumacher, in varsta de 27 de ani, a fost in coma dupa ce s-a strangulat pe scena Teatrului Lux din Pisa.

Conform Pisa Today, in urma investigatiei deschise de anchetatori s-a dovedit ca in acest caz a fost vorba despre un accident. O serie de sase spectacole erau programate incepand de sambata seara pana duminica in zori, in cadrul unui eveniment teatral intitulat "Miraje.

In timpul celui de-al doilea spectacol, aflat in curs la ora 00.30, actorul Raphael Schumacher interpreta rolul unui personaj care se spanzura. O spectatoare absolventa de medicina a observat ca ceva era in neregula cu actorul, care parea intr-adevar ca se sufoca. Tanarul, care era student la Facultatea de Teatru din Pisa, a fost transportat de urgenta la spital si a fost internat in stare grava la terapie intensiva.

Conform companiei de teatru The Thing, care a organizat spectacolele, actorul interpreta rolul unui personaj care se spanzura si, in acest caz, a fost vorba de un accident.

Zeci de spectatori se aflau in teatru in momentul producerii incidentului.

Patru persoane - doi regizori si doi tehnicieni - sunt cercetati penal pentru omor din culpa, conform Mediafax.

Citeste si: Roluri care ucid: Iisus si Macbeth se afla pe primele locuri ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro