Rami Malek, impresionant in rolul lui Freddie Mercury: primul trailer al filmului "Bohemian Rhapsody"

Rami Malek, impresionant in rolul lui Freddie Mercury: primul trailer al filmului

Teaserul de 98 de secunde lasa muzica sa vorbeasa, in timp ce Malek poarta unele dintre cele mai faimoase si stralucitoare costume ale lui Mercury, purtate pe diferite scene, intr-un mash-up al celor mai mari hituri ale trupei Queen, printre care "Another One Bites the Dust", "Killer Queen", "Bohemian Rhapsody" si "We will rock you". Dupa moartea lui Freddie Mercury, pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani, din cauza SIDA, basistul John Deacon a decis sa se retraga din muzica, iar Brian May si Roger Taylor au continuat sa cante solo, dar si sub numele Queen, cu diferiti solisti.

acum 13 luni (16 May 2018)

Mult asteptatul biopic despre Queen urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 2 noiembrie si se discuta deja despre Oscaruri pentru aceasta creatie. "Acesta este momentul in care intra portiunea de opera", ii spune Freddie Mercury, cu ochii mari si plini de entuziasm scepticului chitarist Brian May, in timpul unei sesiuni de inregistrare a celebrei "Bohemian Rhapsody", moment recreat in primul trailer al biopicului trupei Queen. Filmul biografic, in care Rami Malek, intra in pielea lui Freddie Mercury, acopera ascensiunea legendarei formatii rock din anii 1970 pana la grandiosul concert Live Aid din 1985, care a facut istorie, fiind votat cel mai mare spectacol live din istoria rock-ului intr-un sondaj din 2005. Rami este cunoscut pentru jocul actoricesc excelent din serialul "Mr. Robot", premiat cu Globuri de Aur si Emmy-uri. "Bohemian Rhapsody" se concentreaza asupra mostenirii muzicale, in loc sa prezinte filmul ca o drama romantica si lasa pe dinafara latura de petrecaret a legendarului solist, dar si perioada sa de suferinta din cauza virusului HIV. Teaserul de 98 de secunde lasa muzica sa vorbeasa, in timp ce Malek poarta unele dintre cele mai faimoase si stralucitoare costume ale lui Mercury, purtate pe diferite scene, intr-un mash-up al celor mai mari hituri ale trupei Queen, printre care "Another One Bites the Dust", "Killer Queen", "Bohemian Rhapsody" si "We will rock you".

Un film inceput in 2010, care a trecut prin schimbari de protagonist si regizor Lansarea trailerului inchide gura fanilor care credeau ca biopicul nu va mai vedea niciodata lumina zilei. Mai multe schimbari de distributie si productie au avut loc inainte ca Malek sa se alature proiectului in noiembrie 2016. Actorul dorea sa duca filmul spre o zona mai vulgara si comica, lucru neapreciat de membrii Queen. Filmul este regizat de Dexter Fletcher, care l-a inlocuit pe cineastul Bryan Singer dupa ce acesta a fost concediat. Ulterior, Twentieth Century Fox a anuntat ca Bryan Singer nu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro