Raluca Turcan: Nu o suspectez pe Alina Gorghiu de blat cu PSD. Dar este devastator pentru PNL sa fie vazut ca partas al PSD la devastarea tarii

Cu toate ca nu a dorit sa o critice in mod direct pe Alina Gorghiu pentru gestul sau, Raluca Turcan a declarat ca fiecare membru PNL din Parlament, unde fac o opozitie slaba, trebuie sa "urmareasca sa nu-i dezamageasca pe cei care au asteptari" fata de partid. Nu a exclus insa posbilitate ca, in cazul in care episoade de genul sa se mai produca, sa nu existe o sanctiune si din partea partidului, mai ales ca pentru PNL este devastator sa fie sa fie vazut ca partasul PSD.

acum 65 luni (5 May 2017)

"Eu nu as putea sa o suspectez pe Alina Gorghiu de blat cu PSD. Eu cred ca un om care a fost presedinte al PNL si care are o expertiza de care trebuie sa tii cont si dupa ce nu mai e acolo. Nu pot sa am o problema persoanala cu ea.

Cu toate ca nu a dorit sa o critice in mod direct pe Alina Gorghiu pentru gestul sau, Raluca Turcan a declarat ca fiecare membru PNL din Parlament, unde fac o opozitie slaba, trebuie sa "urmareasca sa nu-i dezamageasca pe cei care au asteptari" fata de partid. Daca nu se participa la comisii, mai ales cand sunt mize foarte importante, acolo trebuie sa urmaresti sa nu dezamagesti pe cei care asteapta de la tine" a subliniat Turcan.

In ceea ce priveste o posibila sanctiune pentru Alina Gorghiu, presedintele interimar a spus ca a existat deja o sanctiune, "destul de usturatoare", primita din partea opiniei publice si ca nu este cazul ca partidul sa intervina. Nu a exclus insa posbilitate ca, in cazul in care episoade de genul sa se mai produca, sa nu existe o sanctiune si din partea partidului, mai ales ca pentru PNL este devastator sa fie sa fie vazut ca partasul PSD. E devastator pentru PNL sa fie vazut ca partas la aceasta devastare a tarii. Frauda de incredere la alegeri am vazut ca a fost uriasa", a mai spus Raluca Turcan.

Intrebata daca a contact-o pe Gorghiu dupa sedinta comisiei, presedintele interimar a declarat ca nu, pentru ca "momentul era tensionat", fiind vorba aici de declaratiile facute de fostul presedintele PNL prin care-i critica dur pe liberalii care considera ca partidul va avea o soarta asemanatoare cu a PNTCD.

"Nu, pentru ca in ziua respectiva era un moment mai tensionat. Nu as fi vrut ca telefonul sa fie vazut ca o revansa fata de cele spuse", a conchis presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro