Raluca Turcan ii cere lui Dragnea sa il schimbe pe Iulian Iancu de la sefia Comisiei de industrii: Au fost blocate investitii strategice

Raluca Turcan ii cere lui Dragnea sa il schimbe pe Iulian Iancu de la sefia Comisiei de industrii: Au fost blocate investitii strategice

"In Comisia de industrii de la Camera Deputatilor, impotriva tuturor promisiunilor PSD de deschidere spre investitii si in ciuda unui punct de vedere ferm al Comisiei Europene, presedintele Comisiei a fortat introducerea in mod netransparent a unor amendamente care vizeaza investitii de miliarde de euro.

acum 70 luni (18 May 2017)

"In Comisia de industrii de la Camera Deputatilor, impotriva tuturor promisiunilor PSD de deschidere spre investitii si in ciuda unui punct de vedere ferm al Comisiei Europene, presedintele Comisiei a fortat introducerea in mod netransparent a unor amendamente care vizeaza investitii de miliarde de euro. Este un exemplu de rea-credinta a domnului presedinte de comisie, Iulian Iancu, si a PSD sa forteze introducerea unor amendamente intr-un mod netransparent, pe furis, fara dezbatere, in stilul cu care ne-a obsinuit PSD, in ciuda intereselor celor care doresc sa investeasca in Romania si au scos bursa de marfuri in tranzactionarea gazelor", a afirmat Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa.

Ea a mai spus ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, poate sa se delimiteze de Iulian Iancu si sa il schimbe de la sefia Comisiei de industrii, in caz contrar trebuie sa isi asume faptul ca blocheaza in Parlament investitii strategice pentru Romania.

"Domnul Liviu Dragnea are doua optiuni: una, sa se delimiteze de domnul Iulian Iancu, asa cum a facut de Serban Nicolae si sa il schimbe din fruntea comisiei sau sa-si asume direct ca blocheaza in Parlamentul Romaniei investitii strategice pentru Romania", a completat liderul deputatilor PNL.

"Ce au facut cei din majoritatea parlamentara in Comisia pentru industrii: au scos Bursa de marfuri din tranzactionarea gazelor, au eliminat posibilitatea incheierii unor contracte future pentru investitorii strategici, au creat un monopol pentru platforma de tranzactionare a gazelor si energiei electrice", a explicat presedintele interimar al PNL.

"Asta inseamna ca, intr-un mod netransparent si fara dezbatere publica, au blocat posibilitatea unor investitii pe termen lung in Romania si au dat castig de cauza unor operatori care, intr-un mod netransparent, isi exercita influenta in Comisia pentru industrii din Camera Deputatilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro