Raluca Turcan: Guvernul Tudose ar trebui remaniat si premierul demis

Raluca Turcan: Guvernul Tudose ar trebui remaniat si premierul demis

"Desolidarizarea de PSD si ALDE, schimbarea acestui guvern si o guvernare care sa-i ia locul intr-un mod responsabil si preocupat pentru ceea ce se intampla cu Romania pe o perioada mai lunga de timp.

acum 62 luni (22 Sep 2017)

Ea le-a raspuns jurnalistilor care au intrebat-o care ar fi solutia, in afara de demisii, ca aceasta este "una simpla'', dar ca ea presupune "maxima responsabilitate'' din partea unor parlamentari care, in momentul de fata, sunt in arcul puterii. "Desolidarizarea de PSD si ALDE, schimbarea acestui guvern si o guvernare care sa-i ia locul intr-un mod responsabil si preocupat pentru ceea ce se intampla cu Romania pe o perioada mai lunga de timp.

Intrebata daca spera la o reasezare a majoritatii parlamentare, Raluca Turcan a mentionat ca nu se imbata cu apa rece, stiind si ca niciodata "cainele nu pleaca de la macelarie''.

"Daca cei care in momentul de fata asigura majoritatea parlamentara si-ar pune problema ce se intampla cu Romania pe urmatoarea perioada, atunci asta ar fi decizia pe care ei ar trebui sa o ia. Pur si simplu sa schimbe acest guvern, sa inlature dinastia Dragnea-PSD, care face rau romanilor, si sa puna pe cineva la decizia guvernamentala care, cu adevarat, sa ia masuri pentru tara aceasta'', a declarat Turcan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro