Raluca Pruna, chemata de PSD in Parlament. Ministrul Justitiei participa la sedinta senatorilor PSD

Raluca Pruna, chemata de PSD in Parlament. Ministrul Justitiei participa la sedinta senatorilor PSD

Aflat la Brasov in urma cu doua saptamani, Liviu Dragnea a facut un apel la colegii sai parlamentari sa aiba in vedere, in urmatoarea perioada, articolele declarate neconstitutionale de Curtea Constitutionala (CCR) si sa le puna in acord cu decizia magistratilor.

acum 84 luni (8 Feb 2016)

Imediat ce o sa o demarez, veti stii, pentru ca, in mare parte, criteriile, vor fi facute publice", a declarat ministrul Justitiei, dupa o intalnire cu senatorii PSD, intrebata in legatura cu propunerea pentru Parchetul General, dupa demisia lui Tiberiu Nitu. Social-democratii au invitat-o, astazi, pe Raluca Pruna, ministru Justitiei, sa ia parte la sedinta senatorilor PSD, care va avea loc la 14.30.

Aflat la Brasov in urma cu doua saptamani, Liviu Dragnea a facut un apel la colegii sai parlamentari sa aiba in vedere, in urmatoarea perioada, articolele declarate neconstitutionale de Curtea Constitutionala (CCR) si sa le puna in acord cu decizia magistratilor. Potrivit unor surse de la varful PSD, Dragnea s-a referit inclusiv la articolele neconstitutionale din Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Dragnea a spus ca inclusiv ordonanta 55, care a dat liber traseismului in randul primarilor pentru o perioada limitata si care a fost declarata neconstitutionala, va fi avuta in vedere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro