Raliul Iasiului este gata de start, cu peste 50 de echipaje inscrise in marea cursa

Acolo se afla probele Paun si Dobrovat, care vor fi traversate de cate doua ori, avand doua puncte de maxima spectaculozitate la saritorile artificiale, potrivit Prosport, special amenajate pe proba Dobrovat (Power Stage), una in apropierea startului din localitatea Dobrovat.

acum 94 luni (4 Sep 2016)

Au mai ramas doar cateva zile pana la cel mai important eveniment automobilistic al anului in Romania. 55 de echipaje s-au inscris deja la startul competitiei organizate de Asociatia Sportiva XS Motorsport, in colaborare cu Primaria Municipiului Iasi. Pe langa parcurgerea traseului amenajat in amfiteatrul istoric, echipajele vor goni, la fel ca la editia din 2015, prin Pasajul Mihai Eminescu si pe Bulevardul Independentei. Ziua a doua a intrecerii va cuprinde 4 probe speciale, cate doua treceri pe Cioca Boca si Madarjac.

Acolo se afla probele Paun si Dobrovat, care vor fi traversate de cate doua ori, avand doua puncte de maxima spectaculozitate la saritorile artificiale, potrivit Prosport, special amenajate pe proba Dobrovat (Power Stage), una in apropierea startului din localitatea Dobrovat. Tot acolo se va desfasura ceremonia de premiere a celor mai rapizi piloti pe ultima trecere pe aceasta proba. Sosirea festiva si festivitatea de premiere vor avea loc pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant, in fata Primariei Municipiului Iasi. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro