Rafuiala interlopa intr-o localitate din judetul Galati. Un barbat de 35 de ani a fost impuscat in plina strada

Rafuiala interlopa intr-o localitate din judetul Galati. Un barbat de 35 de ani a fost impuscat in plina strada

Victima fost gasita de medici (care au sosit la fata locului cu putin inainte de ora 12,00) in stare de constienta, intinsa la pamant si avand mai multe plagi impuscate in zona abdominala, dar si o puternica lovitura la cap. Barbatul ranit a fost adus la Galati cu un elicopter SMURD, fiind preluat apoi de o ambulanta (de la platforma de aterizare) si dus la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Apostil Andrei".

acum 42 luni (9 Oct 2016)

Scandal monstru duminica, 9 octombrie 2016, aproape de pranz, in bogata comunitate de romi din Ivesti. Un barbat de 35 de ani din localitate, pe nume Bacu Stanescu, a fost impuscat in plina strada de un rival, fiind necesara interventia politistilor si a unui echipaj SMURD.

Victima fost gasita de medici (care au sosit la fata locului cu putin inainte de ora 12,00) in stare de constienta, intinsa la pamant si avand mai multe plagi impuscate in zona abdominala, dar si o puternica lovitura la cap.

Barbatul ranit a fost adus la Galati cu un elicopter SMURD, fiind preluat apoi de o ambulanta (de la platforma de aterizare) si dus la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Apostil Andrei".

Desi ranit destul de grav, Bacu Stanescu a reusit sa spuna ca a fost impuscat fara motiv de un anume Mihalache Stanescu , zis "Semafor", care este un fel "capul rautatilor" la Ivesti. Acestea au povestit ca agresiunea s-ar fi produs fara nici un motiv si ca agresorul a oprit autoturismul in care se afla impreuna cu alti indivizi si l-au atacat pe Bacu Stanescu.

Rudele victimei au mai declarat ca Mihalache Stanescu zis "Semafor", cel care a scos pistolul si a tras, este cunoscut in comuna si pentru alte fapte cu violenta.In acelasi timp, au recunoscut ca altercatia care a dus la focurile de arma n-a fost, totusi, chiar asa de spontana, dat fiind ca "Bacu se certa si se injura des cu neamurile lui Mihalache".

De altfel, anchetatorii au strans deja mai multe marturii din care rezulta ca intre cele doua tabere de romi exista un scandal mai vechi. Este de mentionat ca atat Mihalache Stanescu cat si Bacu Stanescu duc un trai peste medie, desi oficial nu obtin niciun fel de venituri, fiind asimilati asa-zisei lumi interlope.

Politistii au descins la fata locului, de unde au recuperat sapte tuburi de cartus de pistol.

Pana in acest moment, Mihala... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro