Rafuiala GHITA - GHINEA e departe de a lua sfarsit! Sebastian Ghita ii aduce ACUZATII DURE ministrului Ghinea

Rafuiala GHITA - GHINEA e departe de a lua sfarsit! Sebastian Ghita ii aduce ACUZATII DURE ministrului Ghinea

Mai mult decat atat, Sebastian Ghita a oferit o serie de declaratii jurnalistilor de la stiripesurse.ro, prin care sugereaza implicarea lui Ghinea in afaceri nu tocmai in termeni legali si tine sa ii transmita un mesaj: "Domnule Ministru Ghinea In numele transparentei pe care o tot clamati si pentru a arata tuturor ca dumneavostra chiar aveti bune intentii, va rog sa raspundeti public acestei liste de 10 intrebari: 1.

acum 41 luni (29 Jun 2016)

Rafuiala dintre deputatul Sebastian Ghita si ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea nu pare sa conteneasca prea curand. Nici acesta din urma nu s-a lasat mai prejos, blamandu-l pe Cristian Ghinea de gestionarea dezastruoasa a ministerului.

Mai mult decat atat, Sebastian Ghita a oferit o serie de declaratii jurnalistilor de la stiripesurse.ro, prin care sugereaza implicarea lui Ghinea in afaceri nu tocmai in termeni legali si tine sa ii transmita un mesaj:

"Domnule Ministru Ghinea

In numele transparentei pe care o tot clamati si pentru a arata tuturor ca dumneavostra chiar aveti bune intentii, va rog sa raspundeti public acestei liste de 10 intrebari:

1. De ce blocati integrarea si dezvoltarea sistemelor informatice din Ministerul Fondurilor Europene?

Pana la acest moment probabil v-ati dat seama ca fara aceste sisteme informatice nu exista nici o sansa reala de a atrage fonduri europene din exercitiul 2014 - 2020. De ce refuzati companiilor romanesti din IT dreptul de a participa la licitatiile publice ale ministerului dvs?

In companiile romanesti lucreaza zeci de mii de analisti si programatori extrem de capabili. De ce le refuzati dreptul de a munci in tara lor si pentru tara lor? In baza carei legi si dupa ce reguli ale economiei de piata ati decis colaborarea cu serviciile secrete in detrimentul licitarii publice a contractelor? Care sunt toate contractele pe care ONG-urile detinute de dvs, precum CRPE si cele de unde ati incasat bani le-au avut cu autoritatile publice din Romania?

Va incurajez sa fiti primul care demonstreaza ca nu va veti afla in niciun conflict de interese. E vorba de 4.7 milioane de euro. Care sunt legaturile dumneavoastra cu retelele de sifonat bani europeni legate de POSDRU? Care sunt legaturile dumneavoastra de afaceri si ale echipei dumneavoastra cu firma EUZONE? In baza caror legi si reguli oamenii care au experienta deja in absorbtia fondurilor europene sunt ... Citeste intreg articolul pe evz.ro