Raetchi, despre achizitia rachetelor Patriot: Dragnea are tendinta sa se bage ca musca in lapte. Nu se pricepe

Raetchi, despre achizitia rachetelor Patriot: Dragnea are tendinta sa se bage ca musca in lapte. Nu se pricepe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Antena 3, ca nu i-a placut afirmatia sefului Statului Major General, Nicolae Ciuca, potrivit careia Romania are in plan achizitionarea de rachete Patriot, asteptandu-se de la general la "foarte multa rigoare", avand in vedere functia pe care o detine, si a explicat ca nu au fost inca finalizate procedurile parlamentare.

acum 25 luni (21 Apr 2017)

"Faptul ca generalul Ciuca a anuntat public acest program la un exercitiu comun Romania - SUA are un sens tactic pentru orice om capabil sa inteleaga realitatile militare de azi. Atacul lipsit de logica al lui Liviu Dragnea la o figura cheie a Armatei Romane pe o tema vizand modernizarea armamentului tradeaza o tendinta a acestuia de a se baga ca musca in lapte intr-un domeniu pe care nu il intelege", afirma Raetchi, intr-un comunicat de presa.

El sustine ca in Parlament au fost aprobate, in comisiile de Aparare, cele 8 programe de modernizare a Armatei Romane, potrivit memorandumului Guvernului, iar rachetele Patriot sunt "esentiale" pentru asigurarea securitatii Romaniei.

"Seful PSD are tendinta de a interveni in subiecte pe care nu le stapaneste, iar angajamentele internationale ale Romaniei nu pot fi periclitate de jocurile politice ale lui Liviu Dragnea.

"Despre altfel de teme nu discuti fara o intelegere reala, nepregatit, doar pentru a da senzatia ca tu controlezi, eventual, si Armata Romana - si ca aceasta trebuie sa se umileasca in fata unui politician condamnat penal pentru a nu mai fi subechipata.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Antena 3, ca nu i-a placut afirmatia sefului Statului Major General, Nicolae Ciuca, potrivit careia Romania are in plan achizitionarea de rachete Patriot, asteptandu-se de la general la "foarte multa rigoare", avand in vedere functia pe care o detine, si a explicat ca nu au fost inca finalizate procedurile parlamentare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro