Raed Arafat, acest Van Damme al Salvarii | ACADEMIA CATAVENCU

Facand spagatul pe doua motociclete SMURD, micul Van Damme sirian de Dambovita a reusit sa se mai salveze o data. Cat timp a fost efectuata aceasta importanta misiune, toti angajatii SMURD si ISU, in semn de respect, au stat cu mainile asa cum stau fotbalistii la zid cand se bate o lovitura libera.

acum 83 luni (25 Aug 2017)

Facand spagatul pe doua motociclete SMURD, micul Van Damme sirian de Dambovita a reusit sa se mai salveze o data. La fata locului a sosit imediat echipa de descarcerare care, cu ajutorul unui aparat special, a incercat sa-i scoata basinile din cap, intrucat s-a dovedit ca nu are cojones.

A avut o pereche, dar le-a uitat la o televiziune de stiri la emisiunea unei doamne. Cat timp a fost efectuata aceasta importanta misiune, toti angajatii SMURD si ISU, in semn de respect, au stat cu mainile asa cum stau fotbalistii la zid cand se bate o lovitura libera. La montaj au fost scoase aceste imagini pentru a nu i se stirbi modestia personajului principal. Desfasurare impresionanta de oficialitati pentru inaugurarea a doua motociclete pe care ISU le va folosi la interventii. In valoare de 20.000 de euro, ele vor circula doar ziua ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro