Radu Mazare: "Un ministru cu jeep alb a intrat in viteza pe trotuar. Macar daca era vreun smecher cu zece gagici. I-am promis lui Ponta ca nu spun nume"

Radu Mazare:

Indiferent de pozitia in care esti, comporta-te normal si natural cu oamenii si fii tu primul care sa respecti regulile", a declarat, citat de aceeasi sursa, Radu Mazare, care nu a vrut sa faca public numele ministrului.

acum 74 luni (5 Sep 2014)

"E greu si la inceput sa castigi alegerile atunci cand promiti. Dar este si mai greu sa treaca un mandat, al doilea, al patrulea si lumea sa aiba aceeasi simpatie si aceeasi incredere", a spus primarul Constantei, citat de Mediafax.

"Aseara, cand am fost la club in Mamaia, la un moment dat, pe faleza nou facuta cu bani europeni, intra pe trotuar, in viteza mare, un jeep. Soferul deschide usa si coboara un domn ministru si intra in club. Il chem pe gardianul care pazea acolo, ala a venit si ii tremurau genunchii: "Sefu, als a venit si era sa dea peste mine cu masina. Sunteti tineri, vreti sa faceti politica, toti vreti sa ajungeti undeva. Dar sa nu uitati niciodata de unde ati plecat si sa respectati oamenii. Indiferent de pozitia in care esti, comporta-te normal si natural cu oamenii si fii tu primul care sa respecti regulile", a declarat, citat de aceeasi sursa, Radu Mazare, care nu a vrut sa faca public numele ministrului.

"Nu am sa va spun nume. - Ponta) ca nu am sa spun nume", a spus Mazare. Intrebat, la randul sau, despre ce ministru este vorba sau ce ministru are jeep alb, premierul Victor Ponta, prezent si el la Scoala de Vara a TSD, a spus ca nu stie. O sa vad daca domnul Mazare a vorbit serios sau a vrut sa faca o metafora. (...) Din cate stiu eu, si o sa verific, niciunul (n.r. Pentru ca, daca eu am Daster, si ei trebuie sa aiba Daster", a declarat Victor Ponta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro