Radu Mazare: "Nicusor Constantinescu e disperat sa vina in tara, tremura carnea pe el"

Radu Mazare:

Radu Mazare a afirmat ca Nicusor Constantinescu este nerabdator sa se intoarca in tara, spunandu-i acest lucru acum 3-4 zile cand au vorbit la telefon.

acum 113 luni (8 Oct 2014)

Radu Mazare a afirmat ca Nicusor Constantinescu este nerabdator sa se intoarca in tara, spunandu-i acest lucru acum 3-4 zile cand au vorbit la telefon. "Tremura carnea pe el sa vina in tara, e disperat, a zis ca nu mai poate sa stea acolo", a declarat Mazare.

Constantinescu i-a cerut si sfatul lui Radu Mazare, intrebandu-l daca ar fi bine sa revina in Romania, dar primarul a precizat ca este o decizie pe care trebuie sa o ia doar cel in cauza.

"M-a intrebat ce sa faca pentru ca vrea sa vina. Intr-unul dintre acestea este acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta, in altul ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, iar in cel de-al treilea, pentru ca a atribuit nelegal terenuri. Intr-un alt dosar, seful CJ Constanta este cercetat pentru luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce in casa lui au fost gasite, la perchezitii, 15 cartuse de calibrul noua milimetri.

Va mai recomandam:

Mazare, despre baronul Nicusor Constantinescu: este asa de periculos, incat americanii i-au prelungit viza

Noua miza a lui Nicusor Constantinescu: viza de State expira intr-o saptamana ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro