Radu Mazare: "Imi dau demisia cand vreau eu, e decizia mea personala. Acum sunt mahnit, incerc sa-mi dau seama ce s-a intamplat la alegeri"

UPDATE ORA 18.30 Avraham Morgenstern, afaceristul alaturi de care a petrecut o noapte in arest Radu Mazare in luna aprilie, a fost retinut pentru 24 ore de procurorii DNA. Radu Mazare a declarat ca s-a obisnuit cu rezultatul diferit al alegerilor de la Constanta, unde castiga PSD la alegerile locale si parlamentare, dar pierde la prezidentiale. Orasul este strabatut de protestatari Chiru ii cere demisia lui Mazare: "Arata-le ca esti barbat si la Primarie, nu numai in club" Felix Stroe si Nicolae Moga si-au dat demisia din functiile de vicepresedinti ai PSD Constanta VIDEO Alegeri prezidentiale 2014.

acum 65 luni (18 Nov 2014)

UPDATE ORA 18.30 Avraham Morgenstern, afaceristul alaturi de care a petrecut o noapte in arest Radu Mazare in luna aprilie, a fost retinut pentru 24 ore de procurorii DNA.

Acesta poate fi unul dintre motivele nervozitatii extreme de care Radu Mazare a dat dovada marti, 18 noiembrie, la Curtea de Apel Bucuresti.

Mazare a fost asteptat la instanta si de un contestatar care a demarat demersurile pentru referendumul prin care primarul sa fie demis. Un student la Drept, Alexandru Bajdechi, a initiat demersurile organizarii unui referendum local pentru demiterea primarului Radu Mazare. Pagina creata special pe Facebook a adunat aproape 2.000 like-uri in scurt timp, chiar si de la romani care nu locuiesc in Constanta.

Radu Mazare a declarat ca s-a obisnuit cu rezultatul diferit al alegerilor de la Constanta, unde castiga PSD la alegerile locale si parlamentare, dar pierde la prezidentiale.

"Am inceput sa ma obisnuiesc, oricat ne-am stradui, oamenii nu asociaza echipa noastra de la Constanta cu candidatul la Presedintie.

Primarul a precizat ca nu a discutat inca reactia fata de rezultatul alegerilor, dar ca se va consulta cu colegii de la Constanta, asa cum spune ca face intotdeauna. Pe cele deja date de vicepresedintii sai, senatorul Nicolae Moga si managerul RAJA Felix Stroe, le-a considerat facute in urma "depresiei".

Echipa PSD a avut 80% oameni noi, spre deosebire de cea a lui Iohannis, unde au fost 80% oameni vechi care ne-au guvernat. Iar cei care imi cer demisia ies in strada la fiecare schimbare de la presedintie. Am spus ca ma voi retrage daca voi continua sa fiu haituit de DNA, cum mi se intampla din februarie 2005.

Este prima declaratie data de Radu Mazare dupa aflarea rezultatului de la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie 2014. Sute de constanteni au iesit in strada duminica seara si luni seara p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro