Radu Carp: Corina Cretu ar putea fi RESPINSA pentru INCOMPETENTA in PE

Radu Carp: Corina Cretu ar putea fi RESPINSA pentru INCOMPETENTA in PE

Ponta a criticat atat faptul ca presedintele Traian Basescu "a contestat aseara nominalizarea lui Corina Cretu", cat si scrisoarea trimisa de liderii opozitiei, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, presedintelui ales al CE, Jean-Claude Juncker, si liderului PPE, Joseph Daul, in care afirma ca nominalizarea europarlamentarului PSD s-a facut prin incalcarea legii.

acum 95 luni (5 Sep 2014)

Portofoliul respectiv a fost pierdut inainte ca orice scrisoare sa fi fost trimisa la Bruxelles. Oricat de buni ar fi negociatorii, cu Corina Cretu nu s-a putut negocia nimic, dintr-un motiv foarte simplu: dansa nu este competenta pe un domeniu anume. E foarte posibil ca doamna Cretu sa fie respinsa de comisia de specialitate din PE. Atunci cand un candidat este foarte slab, comisiile din PE ii trimit semnale informale presedintelui CE pentru ca acesta sa opereze rapid o modificare si sa trimita o alta persoana. Eu cred ca doamna Corina Cretu nu are sansa la niciun portofoliu", a spus Carp.

Premierul Victor Ponta a dat vina pe Traian Basescu si pe liderii opozitiei pentru faptul ca Romania ar putea sa piarda postul de comisar pentru Politici Regionale. Ponta a criticat atat faptul ca presedintele Traian Basescu "a contestat aseara nominalizarea lui Corina Cretu", cat si scrisoarea trimisa de liderii opozitiei, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, presedintelui ales al CE, Jean-Claude Juncker, si liderului PPE, Joseph Daul, in care afirma ca nominalizarea europarlamentarului PSD s-a facut prin incalcarea legii. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro