Radu Banciu, despre Gabriel Cotabita: "Daca si asta a fost talentat, atunci Michael Jackson ce a fost?"

Extraordinar", a declarat Radu Banciu (45 de ani), in emisiunea sa de la B1TV despre starea lui Gabriel Cotabita, care a fost gasit lesinat, vineri, intr-un hotel din Capitala, la a carui sala de forta mergea sa faca sport. Gabriel Cotabita, resuscitat Gabriel Cotabita a fost gasit in stare de inconstienta de un angajat al Hotelului Hilton, acolo unde acesta mergea la sala de sport.

acum 109 luni (9 May 2015)

"Iata-l pe Cotabita la un pas sa dea coltul. Veti auzi nu de la noi, de la altii. Daca si asta a fost talentat si a trait in epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost? Extraordinar", a declarat Radu Banciu (45 de ani), in emisiunea sa de la B1TV despre starea lui Gabriel Cotabita, care a fost gasit lesinat, vineri, intr-un hotel din Capitala, la a carui sala de forta mergea sa faca sport. Gabriel Cotabita, stop cardiac

Gabriel Cotabita este inca in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala dupa ce vineri a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala. Gabriel Cotabita a fost supus vineri unei coronarografii, cea mai buna tehnica de diagnosticare a afectiunii coronariene, iar rezultat a fost unul bun, aratand ca artistul nu are leziuni pe coronare. Potrivit unor surse medicale, citate de Pro TV, cantaretul este in stare grava, iar doctorii nu au luat o decizie legata de tratamentul sau si interventia la care va fi supus. Tata este pe maini bune si suntem alaturi de el intrutotul. Rugam insa presa sa inteleaga ca acum nu vom da declaratii de niciun fel si sa respecte aceasta dorinta in perioada urmatoare", a scris pe Facebook una dintre fetele cantaretului, Adela Cotabita.

Gabriel Cotabita, resuscitat

Gabriel Cotabita a fost gasit in stare de inconstienta de un angajat al Hotelului Hilton, acolo unde acesta mergea la sala de sport. In jurul orei 13:00, angajatul a sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD, medicii reusind sa-l resusciteze si sa-l stabilizeze pe Gabriel Cotabita. Momentan nu stim care sunt cauzele pentru care a intrat in stop cardiorespirator, acum i se fac investigatiile necesare", declarat ieri pentru adevarul.ro doctorul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca.

Gabriel Cotabita: profil

Gabriel Cotabita, nascut pe 1 noiembrie 1955 la Craiova, a debutat in muzica rock... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro