Radio ZU al lui Voiculescu, subventionat din bani publici:Banii vin de la Primaria Bucuresti, dar si de la Constanta | DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Banii vin de la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, de la primarii de sector din Capitala, dar si de la Primaria Constanta.

acum 43 luni (13 Jun 2017)

Radio ZU, detinut de Dan Voiculescu, este sponsorizat generos din bani publici. Nu in mod direct, ci prin plati de sute de mii de lei pentru organizarea unor evenimente la care ZU fie este partener, fie principal beneficiar. Banii vin de la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, de la primarii de sector din Capitala, dar si de la Primaria Constanta.

Radio ZU a anuntat oficial, din aprilie, ca va organiza un concert pe 17 iunie, in Constanta, in conditiile in care ofertele au fost depuse dupa 26 mai si au fost evaluate pe 7 iunie. Unul dintre ele este Forza Zu, programat sa aiba loc pe 17 iunie, pe Plaja Modern din municipiul Constanta. Sambata, 17 iunie, de la ora 16.00 trebuie sa fii prezent la cel mai mare concert din Romania.

Citeste textul integral in editia print de marti a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro