RADET, obligata sa ii despagubeasca pe bucurestenii care au tremurat in apartamente

RADET, obligata sa ii despagubeasca pe bucurestenii care au tremurat in apartamente

FOTO;Mihai Mereuta Mai mult, acesta le cere oamenilor din Primaria Capitalei sa monitorizeze cererile de despagubire si sa verifice corectitudinea calcularii si acordarii reducerilor facturilor de energie pe ianuarie 2016, cu valoarea despagubirilor.

acum 99 luni (14 Jan 2016)

Nu de putine ori, bucurestenii au fost obligati sa suporte frigul din case deoarece RADET nu le-a livrat in calorifere agent termic la temperaturile stipulate in contracte.

Desi majoritatea oamenilor nu stiu ca au si drepturi, nu numai obligatii, acestia pot da in judecata principalul furnizor de apa calda si caldura. 91 din 20 martie 2007, pentru aprobarea Regulamentuluicadru al serviciului public de alimentare cu energie termica emis de A.N.R.S.C., furnizorul este obligat sa plateasca despagubiri utilizatorului in cazul deteriorarii unor instalatii de utilizare a energiei termice, afectarii sau punerii in pericol a sanatatii, in situatia in care parametrii agentului termic au inregistrat abateri mai mari decat cei admisi in prezentul regulament".

FOTO;Mihai Mereuta

Mai mult, acesta le cere oamenilor din Primaria Capitalei sa monitorizeze cererile de despagubire si sa verifice corectitudinea calcularii si acordarii reducerilor facturilor de energie pe ianuarie 2016, cu valoarea despagubirilor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro