Quintus: Imi place foarte mult Ciolos, depinde de el daca vrea sa vina in fruntea partidului; Congresul PNL, anul viitor

Quintus: Imi place foarte mult Ciolos, depinde de el daca vrea sa vina in fruntea partidului; Congresul PNL, anul viitor

Mircea Ionescu Quintus a venit, luni, la sedinta Biroului Politic National al PNL, dupa o absenta de mai bine de o luna, din cauza unor probleme de sanatate. "Eu nu am parerea asta, eu am spus de la inceput ca acest Congres trebuie sa il facem asa cum am hotarat, anul viitor, dupa ce consolidam bine teritoriul si pentru ca, pana atunci, sa gasim solutia conducatorului unic al partidului, care nu este o treaba usoara, care poate sa provina din cele doua partide sau chiar din afara", a spus Quintus.

acum 96 luni (25 Jul 2016)

Mircea Ionescu Quintus a venit, luni, la sedinta Biroului Politic National al PNL, dupa o absenta de mai bine de o luna, din cauza unor probleme de sanatate.

Intrebat cum vede ideea lansata de secretarul general, Ilie Bolojan, de convocare a unui Congres inaintea alegerilor parlamentare, pentru stabilirea conducerii unice la nivel national, Quintus a spus ca nu este de acord cu aceasta varianta.

"Eu nu am parerea asta, eu am spus de la inceput ca acest Congres trebuie sa il facem asa cum am hotarat, anul viitor, dupa ce consolidam bine teritoriul si pentru ca, pana atunci, sa gasim solutia conducatorului unic al partidului, care nu este o treaba usoara, care poate sa provina din cele doua partide sau chiar din afara", a spus Quintus.

"Daca ma intrebati pe mine, mie imi place foarte mult domnul Ciolos, un ardelean asa cum il stiu eu, serios, modest, priceput, dar asta depinde de el, daca vrea sa vina in fruntea unui partid si mai ales a partidului nostru", a precizat Mircea Ionescu Quintus.

"Am venit dupa o lunga absenta (la sedinta BPN - n.r.), am lipstit aproape o luna, in primul rand sa imi cer scuze ca am lipsit si in al doilea rand sa implinesc cu experienta mea si parerea mea niste hotarari importante care probabil se vor lua astazi", a spus Mircea Ionescu Quintus. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro