Quentin Tarantino, primele declaratii dupa acuzatiile actritei Uma Thurman

Quentin Tarantino, primele declaratii dupa acuzatiile actritei Uma Thurman

Apreciatul regizor Quentin Tarantino (54 de ani) a oferit primele declaratii pentru Deadline dupa ce actrita Uma Thurman (47 de ani) a povestit ca la filmarile pentru "Kill Bill" din 2002 a suferit un grav accident, care a lasat urme pana in prezent, dupa ce a fost fortata sa conduca o masina cu viteza foarte mare, desi a refuzat in mod repetat acest lucru. In acelasi interviu, Uma Thurman a detaliat si faptul ca a fost agresata si hartuita sexual de producatorul de film Harvey Weinstein, cu care a lucrat la filmele "Pulp Fiction" si "Kill Bill" si pe care il invinuieste pentru faptul ca a ascuns dovezile accidentului, pentru ca ea sa nu poata actiona in instanta compania de productie pe care mogulul o detinea, Miramax.

acum 15 luni (6 Feb 2018)

Apreciatul regizor Quentin Tarantino (54 de ani) a oferit primele declaratii pentru Deadline dupa ce actrita Uma Thurman (47 de ani) a povestit ca la filmarile pentru "Kill Bill" din 2002 a suferit un grav accident, care a lasat urme pana in prezent, dupa ce a fost fortata sa conduca o masina cu viteza foarte mare, desi a refuzat in mod repetat acest lucru. "Quentin a intrat in rulota mea si, ca orice regizor, nu voia sa auda un refuz. Thurman a facut publica si filmarea momentului in care se izbeste violent cu masina de un copac, precizand ca a obtinut-o chiar de la Tarantino, care i-a marturisit ca "regreta profund si inca are remuscari".

Ascuns timp de 15 ani: accidentul teribil de la filmarile "Kill Bill" in care Uma Thurman era sa isi piarda viata Dupa dezvaluirile actritei, starurile de la Hollywood l-au pus la zid pe Tarantino, criticandu-l in termeni duri pentru gestul sau, reactii pe care cineastul le-a descris drept isterice. Regizorul a comentat la randul lui cele intamplate, prezentandu-si propria versiune si precizand ca el insusi a testat masina pentru a se asigura ca totul este in regula, doar ca ulterior planul s-a schimbat, iar actrita a trebuit sa conduca masina pe partea cealalta a soselei, pe care Tarantino nu o verificase si care, intr-adevar, prezenta unele denivelari. "Am aflat de la managerul de productie ca Uma are indoieli cu privire la acea scena. Sunt sigur ca in momentul in care am auzit ca nu prea ar vrea sa conduca masina mi-am dat ochii peste cap si eram iritat, dar sunt la fel de sigur ca nu eram furios. Oricine o cunoaste pe Uma stie ca a intra in rulota ei tipand la ea sa faca un lucru nu este modalitatea prin care o convingi sa faca acel lucru. In schimb, am intrat la ea in rulota, eram foarte fericit pentru ca testasem eu insusi masina si i-am spus ca sunt convins ca o poate face si nu vor exista probleme. Pentru ca m-a crezut, pentru ca avea incredere in mine. Regizorul a precizat ca amintirile din ziua respectiva sunt sf... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro