PUTIN: Turcia va REGRETA ca a doborat avionul rus din Siria

PUTIN: Turcia va REGRETA ca a doborat avionul rus din Siria

Turcia insista ca avioanele sale F-16 au doborat aparatul Su-24, pentru ca intrase in spatioul sau aerian, desi fusese avertizat de mai multe ori.

acum 103 luni (3 Dec 2015)

Presedintele rus, Vladimir Putin, a avertizat liderii turci ca vor regreta actiunea de a dobori bombardierul Su-24 in Siria, scrie BBC News.

Intr-un discurs adresat nasiunii, transmis in direct de televiziunea rusa, el a spus: "daca cineva se gandeste ca Rusia se va limita la a raspunde cu sanctiuni comerciale, se insala profund".

Liderul de la Kremlin a vorbit si despre lupta impotriva "teroristilor", in timpul discursului din Parlament.La inceput, a vorbit despre vaduvele celor doi milsitari ucisi in timpul incidentului cu avionul.

Apoi a tinut un minut de reculegere in memoria victimelor terorismului, inclusiv pentru cei 224 morti cand o bomba a aruncat in aer un avion rusesc in 31 octombrie, deasupra desertului Sinai din Egipt. Turcia insista ca avioanele sale F-16 au doborat aparatul Su-24, pentru ca intrase in spatioul sau aerian, desi fusese avertizat de mai multe ori. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro