Putin, "oaia neagra" a lumii politice, cel mai bun prieten al lui Blatter. "FIFA sustine neconditionat Rusia"

Putin,

In Brazilia, milioane de oameni au iesit pe strazi din cauza coruptiei, Rusia e din ce in ce mai izolata din cauza conflictului cu Ucraina, in timp ce Qatar e acuzata de sclavagism.

acum 73 luni (28 Oct 2014)

FIFA pare a fi cel mai puternic aliat pentru tarile care au o imagine proasta in comunitatea internationala. In Brazilia, milioane de oameni au iesit pe strazi din cauza coruptiei, Rusia e din ce in ce mai izolata din cauza conflictului cu Ucraina, in timp ce Qatar e acuzata de sclavagism. Brazilia a gazduit Mondialul din 2014, in timp ce urmatoarele doua editii ale turneului final, in 2018 si in 2022, vor avea loc in Rusia, respectiv Qatar. Tocmai de aceea, presedintele FIFA, Sepp Blatter, a facut o vizita de lucru la Moscova. Am primit scrisori din America de Nord pentru a retrage Rusiei dreptul de a organiza turneul final, dar am raspuns ca fotbalul nu are nimic in comun cu politica", a afirmat Blatter.

Acesta a laudat si modul in care rusii s-au ocupat pana acum de organizarea Mondialului. "In comparatie cu Brazilia, Rusia e cu mult inaintea termenului limita in ceea ce priveste lucrarile", a afirmat Blatter. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro