Putin: NATO incearca sa distruga echilibrul strategic, dar Rusia nu va intra intr-o confruntare

Putin: NATO incearca sa distruga echilibrul strategic, dar Rusia nu va intra intr-o confruntare

Principalul sau obiectiv este asigurarea suveranitatii tarii, pacea si linistea cetatenilor nostri", a mai spus Putin, adaugand ca este necesara "implementarea tuturor planurilor pentru imbunatatirea Fortelor armate si a altor agentii responsabile cu securitatea nationala".

acum 67 luni (1 Nov 2014)

"Principalele puteri mondiale isi dezvolta si isi perfectioneaza arsenalele. In loc sa gaseasca o solutie colectiva si civilizata la problemele internationale, utilizeaza din ce in ce mai des presiunile militare, economice si informationale", a declarat vineri presedintele rus, cu ocazia unei ceremonii de promovare a unui grup de ofiteri la gradul de general, relateaza RIA Novosti in pagina electronica. Suntem deschisi unui dialog bazat pe egalitate si respect privind toate subiectele globale si regionale", a adaugat Putin, potrivit agentiei TASS.

In conditiile situatiei internationale tensionate, presedintele a cerut imbunatatirea Fortelor armate ale tarii. "Lumea secolului XXI nu a devenit mai stabila sau mai sigura. Astfel, un focar serios de tensiuni se afla in continuare la granitele noastre - in sud-estul Ucrainei", a continuat el. Principalul sau obiectiv este asigurarea suveranitatii tarii, pacea si linistea cetatenilor nostri", a mai spus Putin, adaugand ca este necesara "implementarea tuturor planurilor pentru imbunatatirea Fortelor armate si a altor agentii responsabile cu securitatea nationala". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro