Putin implineste 64 de ani. Osanalele presei ruse pentru noul tar

Putin implineste 64 de ani. Osanalele presei ruse pentru noul tar

FOTO @NovostiDamask Intervievati de Sputnik, studentii sirieni si-au motivat gestul prin faptul ca poporul lor este profund recunoscator fata de liderul de la Kremlin pentru sprijinul sau militar adus regimului de la Damasc condus de Bashar al-Assad.

acum 74 luni (7 Oct 2016)

Un banner imens cu Vladimir Putin "pacificatorul" a alertat politia din New York joi, in ajunul celei de-a 64-a aniversari de la nastere a presedintelui rus si atribuirii Premiului Nobel pentru Pace.

Bannerul - de sase pe noua metri - a fost agatat pe podul care leaga partea de jos a Manhattanului de cartierul Brooklyn. De fapt, bannerul a fost instalat de studenti sirieni, pentru a-i multumi lui Putin pentru pace de ziua lui de nastere, care coincide in acest an cu ziua atribuirii Premiului Nobel pentru Pace, decernat deja presedintelui columbian Juan Manuel Santos.

FOTO @NovostiDamask

Intervievati de Sputnik, studentii sirieni si-au motivat gestul prin faptul ca poporul lor este profund recunoscator fata de liderul de la Kremlin pentru sprijinul sau militar adus regimului de la Damasc condus de Bashar al-Assad.

Putin "inspira sperante pentru milioane de oameni", sustin ei, desi liderul rus trimite armament si militari in Siria, anexeaza teritorii si alimenteaza crize regionale.

De ziua lui Putin, "Gosindeks" i-a facut cadou o carte de 288 de pagini cu ilustratii si texte elogioase la adresa sa. Putin in cultura contemporana" vrea sa explice de ce Putin "a devenit un fenomen cultural si cel mai cunoscut brand al Rusiei", afirma Viktor Levanov, redactorul sef al "Gosindeks".

FOTO Gosindeks

Nici Duma de Stat nu s-a lasat mai prejos in aceasta campanie de imagine. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro