Putin e nervos! Ce spune liderul rus despre noile sanctiuni aplicate de Uniunea Europeana tarii sale

Putin e nervos! Ce spune liderul rus despre noile sanctiuni aplicate de Uniunea Europeana tarii sale

Noua serie de sanctiuni prevede inghetarea activelor si interdictie de calatorie in UE pentru alte 24 de personalitati ruse, intre care Igor Lebedev, vicepresedintele Dumei de Stat (camera inferioara a parlamentului rus), Vladimir Jirinovski, un politician nationalist fatis, precum si un numar de lideri ai separatistilor prorusi din estul Ucrainei, intre care si Aleksandr Zaharcenko (liderul autoproclamatei republici populare Donetk) si Aleksandr Karaman, provenind din Transnistria, informeaza AFP si Reuters.

acum 96 luni (13 Sep 2014)

Putin, care a participat la lucrarile Organizatiei de Cooperare de la Shangai (OCS) a declarat ca Rusia nu s-a decis sa intre in jocul unor replici dupa aceste sanctiuni.

In ceea ce priveste acordurile de parteneriat economic si cooperare in sectoarele tintite de sanctiuniule UE, Putin a spus ca "intotdeauna exista o alternativa", in caz ca cineva "nu vrea sa lucreze cu Rusia".

Noua serie de sanctiuni prevede inghetarea activelor si interdictie de calatorie in UE pentru alte 24 de personalitati ruse, intre care Igor Lebedev, vicepresedintele Dumei de Stat (camera inferioara a parlamentului rus), Vladimir Jirinovski, un politician nationalist fatis, precum si un numar de lideri ai separatistilor prorusi din estul Ucrainei, intre care si Aleksandr Zaharcenko (liderul autoproclamatei republici populare Donetk) si Aleksandr Karaman, provenind din Transnistria, informeaza AFP si Reuters. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro