Putin, de Ziua Victoriei: "Principiile de baza ale cooperarii internationale au fost ignorate frecvent in ultimele decenii"

Putin, de Ziua Victoriei:

In discursul sau de la inceputul paradei militare grandioase ce a avut loc in Piata Rosie din Moscova, cu ocazia Zilei Victoriei ce marcheaza 70 de ani de la biruinta sovieticilor asupra nazistilor, presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a adus un omagiu sacrificiului trupelor sovietice din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

acum 71 luni (9 May 2015)

In discursul sau de la inceputul paradei militare grandioase ce a avut loc in Piata Rosie din Moscova, cu ocazia Zilei Victoriei ce marcheaza 70 de ani de la biruinta sovieticilor asupra nazistilor, presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a adus un omagiu sacrificiului trupelor sovietice din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. "In ultimele decenii, principiile de baza ale cooperarii internationale au fost ignorate frecvent. Aceste remarci seamana cu discursul pe care l-a tinut presedintele rus despre eforturile SUA si NATO de a inconjura militar Rusia. Ziua Victoriei la Moscova, o "parada cinismului" La parada militara organizata de Ziua Victoriei la Moscova participa peste 20 de lideri de stat, insa multi altii au boicotat sarbatorirea din cauza rolului Rusiei in criza din Ucraina. Liderii Statelor Unite ale Americii, ai Australiei, ai Canadei si ai multor state europene au boicotat ceremoniile din Rusia din cauza implicarii lui Vladimir Putin in criza ucraineana. Vineri, Polonia a organizat un eveniment alternativ pentru acei lideri care au refuzat sa participe la ceremoniile de la Moscova. Evenimentele din Gdansk au fost sarbatorite de presedintii Bulgariei, Republicii Cehe, Estoniei, Lituaniei, Romaniei si Ucrainei. Liderul ucrainean a descris evenimentele din Moscova de sambata ca fiind "o parada a cinismului" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro