Pustiul din Cluj care pe unde ajunge obtine trofee. Talentul uimitor al unui elev care respira muzica

Pustiul din Cluj care pe unde ajunge obtine trofee. Talentul uimitor al unui elev care respira muzica

A depasit concurenti cu 7 ani mai in varsta Alexandru Mare este un copil de 12 ani din Cluj care a reusit o performanta surprinzatoare: a luat trei premii la un concurs national de chitara, unul la categoria sa de varsta si doua la 14-16 ani, respectiv 17-19 ani.

acum 76 luni (11 Jun 2016)

Alex e un pusti din Cluj care canta la chitara.

Pasiunea lui pentru lumea notelor muzicale si concentrarea de care da dovada la fiecare competitie, unde isi masoara puterile cu flacai mai mari decat el, sunt uimitoare. Alex a urcat pe prima pozitie a podiumului la competitiile "Viva la musica" de la Zalau (concurs international), "Samus Guitart" de la Satu Mare (n.

La Drobeta Turnu Severin, unde a fost gazduita o intrecere internationala a obtinut doua premii II la doua categorii de concurs, categoria sa de varsta (B) si o categorie mai mare.

Imaginie de la competitii, sursa foto: arhiva Alexandru Mare

Doar in acest an scolar, povesteste tatal chitaristului, Emil Mare, Alex a inregistrat un bilant remarcabil: 12 participari la concursuri (la Roma, Rust, Bucuresti, Sibiu, Sinaia, Buzau, Zalau, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Drobeta-Turnu Severin, Cluj-Napoca), 17 premii.

In ultimii trei ani, micul chitarist se poate mandri cu un CV incredibil: participant la 30 de concursuri, castigator a 44 de premii - din care 24 sunt premii I, 3 trofee, 4 diplome de excelenta. A depasit concurenti cu 7 ani mai in varsta

Alexandru Mare este un copil de 12 ani din Cluj care a reusit o performanta surprinzatoare: a luat trei premii la un concurs national de chitara, unul la categoria sa de varsta si doua la 14-16 ani, respectiv 17-19 ani.

Alexandru cel Mare al chitarei, pustiul talentat care cucereste premiu dupa premiu: "Vreau sa fiu vultur, nu gaina"

Mare, cum ii zic prietenii, e un baiat de 11 ani care pe langa Matematica, Romana si alte materii invata cum sa fie cel mai bun la chitara clasica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro