"Pumnii mei minte nu are" | OPINIE

Discursul mincinos si compulsiv al urii este dus pe cele mai abjecte culmi de capete netede atat la exterior, cat si la interior, de tinichigii de drept sau karatisti complexati care se viseaza Van Damme. Astfel de oameni nu pot fi parteneri de dialog pentru ca ei vin sa-si propage aberatiile si minciunile cu titlu de adevar absolut.

acum 66 luni (16 Sep 2017)

Cei mai agresivi interlocutori sunt, de departe, membrii si sustinatorii PSD. Motivul: cand nu te duce mintea si nu ai argumente pentru o discutie, sari la bataie sau incepi sa injuri.

Discursul mincinos si compulsiv al urii este dus pe cele mai abjecte culmi de capete netede atat la exterior, cat si la interior, de tinichigii de drept sau karatisti complexati care se viseaza Van Damme.

Astfel de oameni nu pot fi parteneri de dialog pentru ca ei vin sa-si propage aberatiile si minciunile cu titlu de adevar absolut. Nu pot fi contrazisi, nu poti avea alta parere pentru ca ei sunt convinsi ca stiu tot in prostia lor suficienta. Probabil au suferit cand erau mici, poate colegii le mancau sandvisurile si ii incuiau in dulapul cu haine, nu putem sti exact ce-i face acum sa se simta victoriosi daca jignesc o femeie sau lovesc pe oricine nu le poate opune rezistenta.

Nu m-ar mira sa aflam ca vreunul dintre vajnicii latratori de partid isi bate nevasta, asa de control, apoi ii cumpara vreo blana ca s-o impace. Ei sustin orice pumn dat unuia mai slab, orice injuratura la adresa persoanelor pe care le antipatizeaza in primul rand pentru ca-si dau seama ca nu le fac fata din punct de vedere intelectual. Doar ca, intr-un astfel de scenariu, Palada ar fi recunoscut public ca n-a vazut nimic si ca Tyson de fapt ajuta pe cineva sa treaca strada.

Aceiasi intelectuali se plang apoi ca e plin de neamuri proaste pe strada, ca-s multe maimute la volan si tot asa.

Ii stiti, aia care detin mereu adevarul-adevarat, care stiu ei mai bine, iar toti ceilalti nu vor decat sa le fure ajutoarele sociale sau alte pomeni si spagi aruncate pe jos de ai mai grei.

Si daca tuturor acestor batausi inchipuiti nu le mai incap muschii sub piele, exista cluburi si competitii organizate unde se pot confrunta cu parteneri pe masura. Dar trebuie sa stie ca sportul de performanta nu este pentru sobolani. Ei n-au nevoie sa citeasca toate prostiile ast... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro