PSD valideaza listele pentru alegeri. Pe cine a pus Dragnea la Bucuresti: consiliera sa, un deputat PNL, fosti ministri si lideri TSD

PSD valideaza listele pentru alegeri. Pe cine a pus Dragnea la Bucuresti: consiliera sa, un deputat PNL, fosti ministri si lideri TSD

Cea mai mare surpriza este lista PSD Bucuresti, de care presedintele PSD Liviu Dragnea s-a ocupat personal, tinand-o ascunsa chiar si de colegii sai din partid. Potrivit unor surse de la varul PSD, lista PSD pentru Senat va fi deschisa de senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei in Guvernul Ponta si fost presedinte PSD Bucuresti. "Adevarul" va prezinta lista PSD Bucuresti: SENAT: 1.

acum 71 luni (25 Oct 2016)

Cea mai mare surpriza este lista PSD Bucuresti, de care presedintele PSD Liviu Dragnea s-a ocupat personal, tinand-o ascunsa chiar si de colegii sai din partid.

Potrivit unor surse de la varul PSD, lista PSD pentru Senat va fi deschisa de senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei in Guvernul Ponta si fost presedinte PSD Bucuresti.

Lista PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Gabriel Petrea, presedintele TSD, fost viceprimar al Primariei Sectorului 6.

Cea mai mare surpriza de pe lista PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor este numele Dianei Tusa, deputata aleasa pe listele PNL.

Pentru a da un semnal de innoire a clasei politice, PSD a rezervat locuri eligibile si pentru reprezentanti ai societatii civile, unul dintre nume fiind Oana Florea, director executiv FACIAS.

"Adevarul" va prezinta lista PSD Bucuresti:

SENAT:

1. Ecaterina Andronescu - senator, fost ministru al Educatiei

2. Serban Nicolae - senator

3. Robert Cazanciuc - deputat, fost ministru al Justitiei

4. Mihnea Costoiu - senator

5. Ionut Vulpescu - deputat

6. Gratiela Draghici - fost director al Institutului Cantacuzino

7. Vasile Gherasim - fost primar al Primariei Sectorului 1

CAMERA DEPUTATILOR:

1. Gabriel Petrea - presedintele TSD

2. Carmen Moldovan - deputat

3. Georgian Pop - deputat

4. Oana Florea - director executiv Facias

5. Diana Tusa - deputat ales PNL

7. Chirita Dumitru - deputat

8. Beatrice Tudor - consiliera lui Liviu Dragnea

9. Plesoianu Liviu - castigator al concursului organizat de Antena 3 de 1 decembrie

10. Manole Florin - mem... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro