PSD va organiza un miting mare pentru sustinerea "familiei traditionale"

PSD va organiza un miting mare pentru sustinerea

Liviu Dragnea a declarat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca PSD va organiza curand un miting mare pentru sustinerea "familiei traditionale". La sfarsitul lunii martie, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca initiativa de revizuirea a Constitutiei pe tema definirii familiei, care a fost adoptata de Camera Deputatilor in urma cu aproape un an, va trece si de Senat in regim de urgenta, iar dupa promulgare va fi organizat referendumul.

acum 11 luni (16 Apr 2018)

Liviu Dragnea a declarat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca PSD va organiza curand un miting mare pentru sustinerea "familiei traditionale".

"Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale, pentru a nu exista niciun echivoc in abordarea pe care o are PSD pe acest subiect", a declarat Dragnea. In privinta Legii defaimarii, Dragnea a spus ca aceasta este in stadiu incipient si ca nu reprezinta o prioritate in acest moment, dar ca nu renunta la ea.

"Este un subiect pe care il sustinem cu toata taria si sper ca in aceasta primavara acest referendum sa se organizeze. Sustinem aceasta modificare a Constiutiei, ca temelia familiei este casatoria dintre barbat si femeie", a subliniat Dragnea.

La sfarsitul lunii martie, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca initiativa de revizuirea a Constitutiei pe tema definirii familiei, care a fost adoptata de Camera Deputatilor in urma cu aproape un an, va trece si de Senat in regim de urgenta, iar dupa promulgare va fi organizat referendumul. Dupa ce presedintele o promulga, dupa ce va fi publicata in Monitorul Oficial, vom decide imediat sa se continue procedura in Senat, respectiv votul efectiv pentru revizuirea Constiutiei si stabilirea datei referendumului", a afirmat Dragnea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro