PSD Sibiu, despre incidentul in care a fost implicat deputatul Ioan Terea: A fost agresat din senin. Sunt protestatari coordonati de statul paralel

PSD Sibiu, despre incidentul in care a fost implicat deputatul Ioan Terea: A fost agresat din senin. Sunt protestatari coordonati de statul paralel

"PSD Sibiu face apel catre protestatarii de buna credinta sa nu accepte manifestatiile violente si sa se retraga din grupurile manipulate de cativa indivizi extrem de periculosi, care, este evident ca sunt coordonati de cei care conduc statul paralel si vor sa blocheze activitatea Parlamentului Romaniei", spune grupul. De asemenea, membrii PSD sustin ca in permanenta sunt oameni in strada care instiga la violenta si ii manipuleaza pe cei pasnici, dand exemplu incidentul de saptamana trecuta, in care un batran de 71 de ani a fost lovit de un protestatar in Piata Victoriei, spargandu-i arcada, dupa ce acesta l-a lovit cu rucsacul.

acum 31 luni (7 Dec 2017)

"Suntem martorii unor manifestatii de strada care au depasit cu mult normele unor proteste democratice. Ne exprimam ingrijorarea pentru ceea ce se intampla de cateva zile in strada, mai ales ca, este evident ca felul in care au ales cei cativa protestatari (aceiasi de fiecare data) sa manifeste, devine din ce in ce mai periculos pentru intreaga societate", transmite PSD Sibiu.

Grupul sustine ca deputatul Ioan Terea a fost agresat "din senin" si nu a reusit sa se apere, iar masina lui a fost lovita cu pumnii si picioarele de doi manifestanti. Imediat am facut tot stanga, iar in momentul in care mi-au vazut masina, doi protestatari au sarit pe masina si au inceput sa dea cu picioarele si cu pumnii in masina. Deputatul a cerut sa-i fie prelevate si probe de sange pentru a demonstra ca acuzatiile sunt false, iar ulterior si la politie, unde s-a constatat ca masina are urme pe lateral, dovada ca nu a intrat in grupul de protestatarii.

"Masina are urme clare de lovituri pe lateral (portiera dreapta - spate), semn ca demnitarul NU a intrat in grupul de protestatari, asa cum acestia au inceput sa strige si sa acuze, incercand sa minta fortele de ordine si pe anchetatori", explica PSD Sibiu.

Grupul face apel la "protestatarii de buna credinta" sa nu accepte manifestatiile violente si sa iasa din grupurile manipulate de oameni pericolusi care sunt coordonati de cei care conduc statul paralel.

"PSD Sibiu face apel catre protestatarii de buna credinta sa nu accepte manifestatiile violente si sa se retraga din grupurile manipulate de cativa indivizi extrem de periculosi, care, este evident ca sunt coordonati de cei care conduc statul paralel si vor sa blocheze activitatea Parlamentului Romaniei", spune grupul.

De asemenea, membrii PSD sustin ca in permanenta sunt oameni in strada care instiga la violenta si ii manipuleaza pe cei pasnici, dand exemplu incidentu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro