PSD renunta la motiunile impotriva Guvernului Ciolos

Declaratiile mele au fost generate de dorinta mea de a apara cu toate puterile mele libertatea de exprimare si libertatea presei si niste eventuale abuzuri ale unor functionari care au procedat intr-un mod abuziv, dar sub nici o forma nu am de gand sa pun sub semnul intrebarii vreodata o decizie definitiva a instantei sau recuperarea unor prejudicii stabilite de instanta", s-a replicat Dragnea. Totusi, presedintele PSD a anuntat deja o lista a ministerelor care nu ar fi vizate de eventuale motiuni simple - Externe (Lazar Comanescu), Interne (Petre Toba), Dezvoltare (Vasile Dancu, sprijinit de PSD, apropiat de Dragnea) si Justitie (Raluca Pruna).

acum 79 luni (23 Feb 2016)

Social-democratii nu vor mai depune motiune de cenzura impotriva Executivului pe subiectul ANAF-Intact, nici motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, dupa scandalul bebelusilor morti. Dupa ce saptamana trecuta a fluturat amenintarea unei motiuni de cenzura, presedintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea si-a schimbat pozitia la sedinta de ieri a Biroului Permanent National. Social-democratul a afirmat ca "nu ne putem juca cu motiunea de cenzura", respingand un astfel de demers, desi a fost primul care a invocat ideea unei motiuni de cenzura pe tema scandalului Intact - ANAF. Acum Dragnea s-a distantat de aceasta varianta, afirmand ca partidul nu o ia in calcul, iar afirmatiile sale au fost generate de "emotia generala". "Daca Guvernul Romaniei baga pumnul in gura presei, o desfiinteaza, acest Guvern nu mai poate ramane pentru ca devine extrem de periculos pentru libertatea noastra", a afirmat atunci seful Partidului Social Democrat.

Acum respecta deciziile instantelor

"Afirmatiile mele de saptamana trecuta au fost afirmatii generate de emotia generala. In schimb, am constatat ca, din pacate, in ultimele zile afirmatiile mele au fost denaturate si, de asemenea, nu sunt de acord sa ma asociez cu orice atac impotriva unor institutii ale statului in aceasta speta. Declaratiile mele au fost generate de dorinta mea de a apara cu toate puterile mele libertatea de exprimare si libertatea presei si niste eventuale abuzuri ale unor functionari care au procedat intr-un mod abuziv, dar sub nici o forma nu am de gand sa pun sub semnul intrebarii vreodata o decizie definitiva a instantei sau recuperarea unor prejudicii stabilite de instanta", s-a replicat Dragnea. PSD nu depune motiune de cenzura doar de imagine. Nu s-a ajuns in situatia sa aducem Romania acum, mai ales ca este an electoral, intr-o perioada de instabilitate. Nu luam in calcul acum depunerea unei motiuni de cenzura", a afirmat seful PSD.

PSD sprijina Ministerul Sanatatii Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro