PSD nu mai vrea sa trimita "venetici" in Parlament, spune un lider judetean

PSD nu mai vrea sa trimita

Cat despre numele acestor candidati, va asigur ca vor fi giurgiuveni si vor fi oameni care demonstreaza ca au calitati, putere de munca, dorinta de implicare, astfel incat sa trimitem in Parlament oameni activi, pentru ca nu mai avem nevoie de parlamentari care, intr-un mandat de 4 ani, sa vorbeasca 30 de secunde!", a declarat liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau.

acum 95 luni (2 Aug 2016)

Un lider PSD spune ca partidul nu va mai trimite in Parlament senatori si deputati care vorbesc 30 de secunde in patru ani de mandat.

"Din punctul meu de vedere, Giurgiu n-a avut politicieni, ci mercenari si asta trebuie sa se schimbe, asa ca pe listele PSD vom avea candidati giurgiuveni, pentru ca imi doresc ca judetul sa fie reprezentat de oamenii sai in Parlament, nu de venetici! Cat despre numele acestor candidati, va asigur ca vor fi giurgiuveni si vor fi oameni care demonstreaza ca au calitati, putere de munca, dorinta de implicare, astfel incat sa trimitem in Parlament oameni activi, pentru ca nu mai avem nevoie de parlamentari care, intr-un mandat de 4 ani, sa vorbeasca 30 de secunde!", a declarat liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro