PSD nu mai vrea sa plateasca toti contribuabilii deplasarea in America. Grindeanu si Dragnea merg in SUA pe banii partidului

"Am avut in Biroul permanent un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului presedinte al Camerei Deputatilor si al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat sa participe la Washington DC la ceremonia de investire a celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, si la evenimentele conexe (…) Normal ca a fost aprobata, in unanimitate", a declarat Ciolacu la finalul sedintei Biroului permanent al Camerei Deputatilor.

acum 80 luni (18 Jan 2017)

PSD a recunoscut, indirect, faptul ca Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu se duc la Washington intr-o vizita privata, nu una oficiala.

Trezorierul acestui partid, Mircea Draghici, a declarat ca vizita este platita de partid, desi, luni, Dragnea declarase ca costurile vor fi achitate de catre Camera Deputatilor. "Am avut in Biroul permanent un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului presedinte al Camerei Deputatilor si al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat sa participe la Washington DC la ceremonia de investire a celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, si la evenimentele conexe (…) Normal ca a fost aprobata, in unanimitate", a declarat Ciolacu la finalul sedintei Biroului permanent al Camerei Deputatilor.

Romania Libera a aratat, ieri, ca Dragnea se duce in SUA la invitatia unui afacerist corupt, care face parte din comitetul care organizeaza ceremoniile de instalare a lui Trump la Casa Alba. Acest comitet - o institutie privata - colecteaza donatii de la cei care vor sa participe la diferite momente ale ceremoniilor. Donatiile incep de la 100.000 de dolari si depasesc un milion USD pentru cei care vor sa participe la o cina la care fi prezent si Trump. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro