PSD nu-l da jos pe Tariceanu, spune Dragnea

PSD nu-l da jos pe Tariceanu, spune Dragnea

Repet, dincolo de cazul domnului Tariceanu, ideea ca Parlamentul Romaniei, cea mai importanta institutie a democratiei dintr-un stat, sa lucreze pentru a primi bile albe sau bile negre de la cineva, mi se pare profund gresita pentru noi ca stat', a sustinut Liviu Dragnea.

acum 45 luni (24 May 2016)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Cugir, dupa ce DNA l-a pus sub urmarire penala pe Calin Popescu Tariceanu, ca seful Senatului poate ramane in continuare in functie.

Intrebat de presa cum comenteaza cazul lui Calin Popescu Tariceanu si daca crede ca acesta mai poate sa se afle in fruntea Senatului in situatia in care procurorii au dispus fata de el urmarirea penala, liderul PSD a raspuns afirmativ. 'Eu cred ca da', a declarat Dragnea, potrivit Agerpres.

De asemenea, presedintele PSD a mai spus ca nu crede ca acest lucru ete o bila neagra pentru Senat. Sa adopte legi bune pentru ca romanii sa o duca mai bine. Eu nu mai sustin aceasta idee cu bile albe si bile negre', a spus Dragnea.

La reactia unui jurnalist, ca poate da prost aceasta situatie in fata cetatenilor, liderul social-democrat a sustinut ca asta se decide prin vot. Repet, dincolo de cazul domnului Tariceanu, ideea ca Parlamentul Romaniei, cea mai importanta institutie a democratiei dintr-un stat, sa lucreze pentru a primi bile albe sau bile negre de la cineva, mi se pare profund gresita pentru noi ca stat', a sustinut Liviu Dragnea. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro