PSD isi spala rufele in public

PSD isi spala rufele in public

Spre exemplu, Ponta si-a amintit ca pactul de coabitare cu Traian Basescu, pe care el l-a semnat ca premier, dupa alegerile parlamentare din 2012, a fost scris, de fapt, de Liviu Dragnea, pe atunci presedinte executiv al PSD. Nu sunt de acord cu stitlul lui Liviu Dragnea de a conduce monarhic partidul", a ripostat, a doua zi, Victor Ponta, care a continuat disputa cu Dragnea, sugerandu-i chiar sa demisioneze din fruntea PSD.

acum 81 luni (15 Mar 2017)

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in lupta lor pentru putere in partid, dezgroapa amintiri vechi. Spre exemplu, Ponta si-a amintit ca pactul de coabitare cu Traian Basescu, pe care el l-a semnat ca premier, dupa alegerile parlamentare din 2012, a fost scris, de fapt, de Liviu Dragnea, pe atunci presedinte executiv al PSD. De scris si de negociat, l-a negociat Liviu Dragnea si a fost prezent cu mine acolo", a spus Victor Ponta, intr-un interviu pentru DCNews. Imediat, Dragnea a reactionat: "Eu nu am negociat un draft de protocol care a ajuns pe acea masa.

In joc a intrat si Traian Basescu, dar de partea lui Dragnea. Dragnea a fost foarte prudent si a cerut ca formatul cu adnotari sa fie distrus", a spus fostul sef al statului, cel care, in 2012, a conditionat numirea lui Victor Ponta in fruntea Guvernului de semnarea acelui pact de coabitare. Crin Antonescu, care a asistat si el, din postura de presedinte al PNL, la semnarea pactului, a tratat conflictul cu umor. "Cum s-a nascut acest document, zici ca este Tratatul de la Maastricht (Tratatul UE- n.r.), ca pana la urma este un document banal care reia niste chestii din Constitutie, nu pot sa stiu exact", a spus Crin Antonescu. La acea vreme, liberalii, dar si o parte din PSD l-au criticat pe Victor Ponta pentru ca a semnat un pact de coabitare cu Basescu, din moment ce USL tocmai castigase alegerile cu 70%, bazandu-se pe mesaje anti-Basescu.

Prin decizia de a-l ataca pe Liviu Dragnea pe un subiect vechi de patru ani, Victor Ponta a starnit din nou stupoare in PSD. Nu sunt de acord cu stitlul lui Liviu Dragnea de a conduce monarhic partidul", a ripostat, a doua zi, Victor Ponta, care a continuat disputa cu Dragnea, sugerandu-i chiar sa demisioneze din fruntea PSD. "Nu poti fi presedinte de partid si sa te duci la Inalta Curte", a mai spus Ponta, cu trimitere la procesul liderului PSD care se judeca in aceasta perioada la Curtea Suprema.

"Nu-i ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro