PSD impune ritm accelerat pentru adoptarea legilor Justitiei in Senat: amendamente se mai pot depune doar in weekend; saptamana viitoare, votul final

PSD impune ritm accelerat pentru adoptarea legilor Justitiei in Senat: amendamente se mai pot depune doar in weekend; saptamana viitoare, votul final

Presedintele Senatului a anuntat si ca intentioneaza sa introduca pe ordinea de zi a plenului de luni legea 303/2004 privind statutul magistratilor. Potrivit calendarului stabilit de Biroul Permanent al Senatului, termenul pentru depunerea amendamentelor la legea 303/2004 a expirat joi, iar comisia condusa de Florin Iordache trebuie sa finalizeze dezbaterile si sa depuna raportul pana cel tarziu luni.

acum 60 luni (14 Dec 2017)

"Termen de depunere a amendamentelor: luni, 18 decembrie, ora 9:00.

El a spus ca cele doua acte normative - legea 304/2004 privind organizarea judiciara si legea 317/2004 privind functionarea CSM - vor intra in dezbaterea plenului Senatului pana la finalul saptamanii viitoare, daca nu miercuri, atunci joi. Vom dedica o parte din zi dezbaterii bugetului si ce ne ramane o sa avem programul nostru pe legile care sunt pe ordinea de zi de la Senat", a mai spus Tariceanu.

Presedintele Senatului a anuntat si ca intentioneaza sa introduca pe ordinea de zi a plenului de luni legea 303/2004 privind statutul magistratilor.

Intrebat daca este normal ca legea privind statutul magistratilor sa intre luni dimineata in comisie, iar luni dupa-amiaza in plen, Tariceanu a spus ca el nu se ocupa cu programul comisiei speciale.

Potrivit calendarului stabilit de Biroul Permanent al Senatului, termenul pentru depunerea amendamentelor la legea 303/2004 a expirat joi, iar comisia condusa de Florin Iordache trebuie sa finalizeze dezbaterile si sa depuna raportul pana cel tarziu luni.

Membrii comisiei speciale au convenit insa sa nu lucreze in zilele de doliu national, astfel ca urmatoarea sedinta va avea loc luni, incepand cu ora 9:00 dimineata.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat in aceasta saptamana cele trei legi ale Justitiei: luni a fost dat votul final pe legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, iar miercuri au fost votate legea 304/2004 privind organizarea judiciara si legea 317/2004 privind functionarea CSM.

Te-ar putea interesa si:

Plesu: Ramin un admirator al zecilor de mii de oameni care nu cedeaza. Guvernantii nu pricep ca solutia nu e un aliniament de politisti calare

Toate cele trei legi ale Justitiei au fost adoptate de Camera Deputatilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro