PSD are prima sansa sa formeze Guvernul, spune Kelemen Hunor

PSD are prima sansa sa formeze Guvernul, spune Kelemen Hunor

Din punct de vedere juridic, din punct de vedere legal depinde de el, din punct de vedere moral se poate discuta, dar tot de el va depinde ce va face si dupa aceasta decizie vom spune noi cum vedem", a declarat liderul UDMR.

acum 78 luni (16 Jul 2016)

Hunor a spus intr-un interviu acordat Digi24 ca daca la alegerile parlamentare s-ar repeta votul de la locale atunci PSD si ALDE ar putea sa faca singure majoritate in Parlament, fara sa mai aiba nevoie de alte partide.

Cu privire la o eventuala dorinta a PSD de a-l propune premier pe liderul condamnat al partidului, Liviu Dragnea, Hunor a precizat ca este o decizie discutabila din punct de vedere moral dar ultimul cuvant il are Dragnea: "In condamnarea lui Liviu Dragnea, daca nu ma insel, nu exista, cel putin asa stiu eu, nicio interdictie in ceea ce priveste functiile publice. Din punct de vedere juridic, din punct de vedere legal depinde de el, din punct de vedere moral se poate discuta, dar tot de el va depinde ce va face si dupa aceasta decizie vom spune noi cum vedem", a declarat liderul UDMR. Citeste si:

+Ultima decizie a Curtii Constitutionale schimba multe din dosarele

+Traian BASESCU, reactie DURA la adresa lui IOHANNIS: "Oricat ai fi de inalt, ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro