PSD a inceput sa fuga de suspendarea lui Basescu

Noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a subliniat ca investitorii britanici i-au reclamat probleme ale mediului de afaceri din Romania, care tin de numarul mare de ordonante de urgenta si de legislatie, iar critici similare au venit in aceasta saptamana si dinspre oficiali ai guvernului american. "Investitorii au reclamat probleme legate de legislatie, care uneori nu este foarte clara, de foarte multe ordonante de urgenta, si au spus ca ar fi mai bine pentru ei daca ar avea o situatie mai stabila privind legislatia si regulile de business", a declarat Paul Brummell.

acum 102 luni (10 Sep 2014)

Declaratiile liderilor PSD prefigureaza un refuz al implicarii in suspendarea lui Traian Basescu, premierul temandu-se si de izolarea sa pe plan extern. De altfel, in ultimele zile mai multi oficiali americani si britanici au criticat Executivul pentru numarul mare de ordonante de urgenta.

Premierul Victor Ponta a recunoscut, ieri, ca PSD si-ar asuma riscuri pe plan extern daca ar sustine propunerea de suspendare a lui Traian Basescu, lansata de Calin Popescu Tariceanu. Din acest punct de vedere, pot sa trec peste ceea ce simt in acest moment, si anume faptul ca orice zi fara Traian Basescu presedinte e un act de dreptate la adresa romanilor, si pot sa asum responsabilitatea, ca prim-ministru si candidat la presedintie, a evaluarii tuturor rezultatelor, efectelor, implicatiilor unei asemenea actiuni", a explicat Ponta.

Liderul PSD s-a intalnit, ieri, cu Tariceanu, afirmand ca, in opinia sa, acesta a vrut sa traga "un semnal de alarma", astfel incat Traian Basescu sa nu aiba impresia ca poate face orice pentru ca este la finalul mandatelor. Pe langa Tariceanu, cel care a lansat propunerea, proiectul este sustinut de imperiul media detinut de Dan Voiculescu. De altfel, singurele partide care au anuntat, oficial, ca sustin propunerea sunt PLR si PC, care au grup parlamentar comun.

Noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a subliniat ca investitorii britanici i-au reclamat probleme ale mediului de afaceri din Romania, care tin de numarul mare de ordonante de urgenta si de legislatie, iar critici similare au venit in aceasta saptamana si dinspre oficiali ai guvernului american. "Investitorii au reclamat probleme legate de legislatie, care uneori nu este foarte clara, de foarte multe ordonante de urgenta, si au spus ca ar fi mai bine pentru ei daca ar avea o situatie mai stabila privind legislatia si regulile de business", a declarat Paul Brummell. Ambasadorul britanic a subliniat ca si in opinia sa o ordonanta de urgenta a... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro