PSD a decis sa se scufunde in ridicol. De ce l-a ales Dragnea pe Tudose

PSD a decis sa se scufunde in ridicol. De ce l-a ales Dragnea pe Tudose

A treia problema a lui Tudose, cea cu plagiatul, recunoscut de altfel de candidatul pentru functia de premier, care a cerut oficial sa i se retraga titlul, nu are niciun fel de importanta in ochii conducerii PSD. Guvernul poate adopta o ordonanta de urgenta sau legea poate fi modificata in parlament in sensul dorit de Liviu Dragnea si prefigurat de judecatorii de la Curtea Constitutionala in frunte cu Valer Dorneanu.

acum 63 luni (27 Jun 2017)

>

In esenta, doua acuzatii mari si late au fost aduse lui Grindeanu.

Prima, ca nu mai asculta de partid, avand alt "spate" politic.

Fata de "acoperitul" Grindeanu, suspectat de legaturi cu serviciile, Tudose este descoperit de-a binelea! Intreaga sa evolutie tine de legaturi cu serviciile, acolo s-a specializat, acolo si-a dat doctoratul, la academia serviciilor a devenit lector! Daca pe Grindeanu l-au dat afara pentru suspiciuni, pe Tudose nici nu trebuia sa-l primeasca la sedinta de partid! Ceea ce ieri era un capat de acuzare pentru Grindeanu, pentru Tudose este o legenda cu ofiteri acoperiti.

Liviu Dragnea a gasit repede o justificare de genul, Tudose a vrut, dar l-a blocat Grindeanu. Cu o asemenea explicatie, liderul absolut al PSD nu face decat sa arate cam cat pret pune pe gradul de inteligenta al propriilor membri de partid, in cazul in care s-ar gasi vreunul sa creada o asemenea gugumanie.

A treia problema a lui Tudose, cea cu plagiatul, recunoscut de altfel de candidatul pentru functia de premier, care a cerut oficial sa i se retraga titlul, nu are niciun fel de importanta in ochii conducerii PSD.

Optiunile personale ale lui Liviu Dragnea nu tin seama nici macar de ceea ce Liviu Dragnea insusi spunea cu 24 de ore in urma.

Ce garantii are cetateanul roman ca Liviu Dragnea nu se va razgandi peste alte sase luni si nu va cere capul lui Tudose, asa cum l-a cerut pe al lui Grindeanu? Pentru ca nimeni nu poate fi sigur de pozitia sa si fiecare stie ca ceea ce i-au facut lui Grindeanu se poate repeta cu oricare alt premier.

Pentru Liviu Dragnea nu conteaza cine va fi pus sa conduca guvernul, pentru ca va fi vorba despre un mandat scurt. Pentru seful PSD se profileaza oportunitatea de a scapa de procesul pe care il are pe rol, gratie deciziilor Curtii Constitutionale, cele privind instituirea pragului pentru abuzul in serviciu. Guvernul poate adopta o ordonanta de urgenta sau l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro