Pruna, atacata dur de Tariceanu si Ponta. Presedintele Senatului cere demisia ministrului Justitiei, iar fostul premier o face pe Pruna "kaghebista sinistra"

Pruna, atacata dur de Tariceanu si Ponta. Presedintele Senatului cere demisia ministrului Justitiei, iar fostul premier o face pe Pruna

Sfatul meu este ca premierul Ciolos sa o bage in sedinta mai des si cel mai bine este sa nu mai vorbeasca, pentru ca spune numai enormitati", a comentat Calin Popescu Tariceanu, citat de News.ro Copresedintele ALDE a sustinut ca afirmatiile ministrului Justitiei merita o singura atitudine, cererea demisiei. "Nu trebuie discutata in Parlament, trebuie respinsa, pur si simplu pentru ca este neconstitutionala (...) iar Parlamentul sa isi intre in rol si sa propuna un proiect pe care sa il adopte, care sa fie in concordanta cu decizia Curtii Constitutionale", a adaugat Tariceanu care a precizat ca Romania se intoarce la practicile securiste din anii comunismului.

acum 49 luni (14 Mar 2016)

"Nasul acestei Ordonante de Urgenta pare a fi doamna Pruna, ministrul Justitiei, care ne-a declarat, fara ambiguitati, ca este o demna urmasa a doamnei Macovei, si prietena. Sfatul meu este ca premierul Ciolos sa o bage in sedinta mai des si cel mai bine este sa nu mai vorbeasca, pentru ca spune numai enormitati", a comentat Calin Popescu Tariceanu, citat de News.ro

Copresedintele ALDE a sustinut ca afirmatiile ministrului Justitiei merita o singura atitudine, cererea demisiei. "Nu trebuie discutata in Parlament, trebuie respinsa, pur si simplu pentru ca este neconstitutionala (...) iar Parlamentul sa isi intre in rol si sa propuna un proiect pe care sa il adopte, care sa fie in concordanta cu decizia Curtii Constitutionale", a adaugat Tariceanu care a precizat ca Romania se intoarce la practicile securiste din anii comunismului. Dar cand vad un ministru al Justitie dintr-o tara membra UE ca gandeste si actioneaza ca o kaghebista sinistra fac un apel catre toti cetatenii inca liberi din Romania - drepturile noastre fundamentale NU sunt ! Daca iar tacem de frica vom ajunge mult mai rau decat in anii 50 cand comunistii (cu exact aceeasi gandire ca Madam Pruna sau Macovei) au distrus aceasta tara!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, luni, ca toate criticile la adresa OUG privind interceptarile, printre care si ca ar fi reinfiintata o directie a Securitatii, sunt nefondate, aratand ca Romania nu poate combate terorismul "intr-un mod amatoristic". Si avand in vedere ca decizia Curtii restrange foarte mult definitia de organ de cercetare penala la procurori si politisti, nu exista alta solutie", a spus Raluca Pruna.

Ea a precizat ca nu are niciun regret si nu ii pare rau ca a propus ordonanta privind interceptarile, dupa decizia Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea interceptarilor facute de SRI in dosarele penale..

Ralu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro