Proxenetul Clamparu pozeaza in ingeras dupa gratii. "Cap de Porc" implora sa fie lasat sa isi miroasa copiii

Proxenetul Clamparu pozeaza in ingeras dupa gratii.

De cand se afla in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi, Ioan Clamparu nu a creat probleme reprezentantilor inchisorii, iar zilele trecute cel care si-a creat un adevarat imperiu transfrontalier din traficul de persoane a apelat la judecatori pentru a fi lasat "sa isi imbratiseze copiii". Acest drept al sau este in stricta corelare cu dreptul celor doi minori ai sai de a avea un contact personal si direct cu tatal lor, indiferent cine este el si indiferent de ce este acuzat, atat timp cat nimeni nu l-a decazut pe Clamparu Ioan din calitate de parinte", se arata in cererea adresata Judecatoriei Iasi.

acum 84 luni (14 Jun 2016)

De cand se afla in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi, Ioan Clamparu nu a creat probleme reprezentantilor inchisorii, iar zilele trecute cel care si-a creat un adevarat imperiu transfrontalier din traficul de persoane a apelat la judecatori pentru a fi lasat "sa isi imbratiseze copiii".

Ioan Clamparu, supranumit "Cap de Porc", a formulat o actiune impotriva Penitenciarului Iasi in care solicita ca reprezentantii inchisorii sa ii permita sa se vada cu cei doi copii minori ai sai fara a fi izolat intr-un spatiu special amenajat. Clamparu este incadrat la regim de executare de maxima siguranta, el fiind pazit non-stop de agenti inarmati din penitenciar si neavand dreptul sa intre in contact direct cu persoane din afara inchisorii.

Considerat de presa spaniola, inainte de a fi capturat, cel mai periculos proxenet de Europa, Ioan Clamparu are doi copii de 5 si 9 ani. "Cap de Porc", prin avocat, spune ca are o pedeapsa de 11 ani si 8 luni, in conditiile in care pentru fi incadrat la regim de maxima siguranta ar fi trebuit sa aibe o pedeapsa de cel putin 13 ani. Clamparu spune ca, dupa ce a fost mutat la Iasi, a tinut legatura cu baietelul de 5 ani si si fata de 9 ani pe care le are din relatia cu Carmen Loredana D., fiind vizitat periodic de cei trei. Nu il judecati insa pe el, ci aveti de solutionat cererea unui tata - calitate din care nu a fost decazut, ce isi invoca cu umilinta dreptul de a-si imbratisa si a-si strange copiii in brate. Si asta nu in fiecare secunda/minut/ora/zi ca orice parinte, ci doar o data pe luna, pret de doar cateva minute si monitorizat in fiecare moment de gardieni. Acest drept al sau este in stricta corelare cu dreptul celor doi minori ai sai de a avea un contact personal si direct cu tatal lor, indiferent cine este el si indiferent de ce este acuzat, atat timp cat nimeni nu l-a decazut pe Clamparu Ioan din calitate de parinte", se arata in cererea adresata Judecatoriei Iasi.

"... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro