Protestul soferilor de pe centura Brasov s-ar putea extinde in toata tara. Transportatorii sunt exasperati de scumpirea RCA

Protestul soferilor de pe centura Brasov s-ar putea extinde in toata tara. Transportatorii sunt exasperati de scumpirea RCA

Transportatorii au anuntat initial un protest la nivel national in data de 18 aprilie, din cauza nemultumirilor generate de scumpirea politelor de asigurare de raspundere civila a autovehiculelor (RCA) si de unele prevederi existente in proiectul legii RCA, dar acel protest a fost anulat.

acum 91 luni (25 Jul 2016)

Soferii sunt nemultumiti de scumpirea RCA, deoarece firmele de transport risca sa ajunga in faliment din cauza taxelor foarte mari.

De asemenea, transportatorii de plang de drumurile proaste si de lucrarile de reparatii care ingreuneaza circulatia.

"Pentru primele sase luni RCA la un camion a fost de 7.000 de lei. Patronatele cer reducerea de urgenta a tarifelor RCA

Patronatele din transporturi reamintesc, intr-un comunicat transmis azi, ca s-au reunit, pe 19 iulie, si au transmis doua solicitari, una catre ASF, prin care au solicitat raportul integral realizat de compania de consultanta Milliman si una catre prim-ministrul Dacian Ciolos, pentru stabilirea unei intalniri urgente pentru a discuta reducerea imediata a tarifelor RCA.

Liderii transportatorilor vor sa declanseze un protest la nivel national in jurul datei de 15 septembrie, daca nu vor ajunge la o intelegere cu Guvernul in ceea ce priveste scaderea tarifelor RCA, a declarat pentru News.ro, presedintele COTAR, Vasile Stefanescu.

Patronatele din transporturile rutiere au amenintat in mai multe randuri ca vor declansa un protest la nivel national, la care ar putea participa 40.000 de autovehicule comerciale.

Transportatorii au anuntat initial un protest la nivel national in data de 18 aprilie, din cauza nemultumirilor generate de scumpirea politelor de asigurare de raspundere civila a autovehiculelor (RCA) si de unele prevederi existente in proiectul legii RCA, dar acel protest a fost anulat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro