Proteste pentru sustinerea cazului Bodnariu: se asteapta mii de participanti din 50 de orase din toata lumea

Proteste pentru sustinerea cazului Bodnariu: se asteapta mii de participanti din 50 de orase din toata lumea

Zalau, Romnania - 1:00 PM Locatia: Platoul de Marmura, Zalau AUSTRIA 1. Graz, Austria - 1:00 PM Locatia: Hauptplatz 8010 Graz BELGIA 1. Nurnberg, Germania - 1:00 PM Locatia: Kornmarkt, 90402 Nurnberg GRECIA 1. Atena, Grecia - 4:00 PM Locatia: Norwegian Embassy, Hatziyianni Mexi nr.5 - Megaro Mousikis OLANDA 1. Bologna, Italia - 2:00 PM Locatia: Norwegian Consulate, Via del Care, Bologna IRLANDA 1. Dublin, Irlanda - 2:00 PM Locatia: GPO, O'Connell St Lower, Dublin 1 NORVEGIA 1. Vennesla, Norvegia - 1:00 PM Locatia: Vennesla Sentrum, Norway POLONIA 1. Londra, Anglia- 11 AM Locatia: Downing Street SW1 City of Westminster USA, CANADA & HAWAII USA 1. Honolulu, Hawaii - 2:00 PM Locatia: Banyan Tree, Kalaua Avenue, Honolulu AUSTRALIA & NOUA ZEELANDA AUSTRALIA 1.

acum 61 luni (15 Apr 2016)

Cazul Bodnariu a declansat, la sfarsitul anului trecut si inceputul acestui an, un val de proteste fara precedent. Mii de oameni din toata lumea, in special membri ai cultelor evanghelice din care fac parte sotii Bodnariu, au iesit in strada pentru a sustine familia Bodnariu si pentru a protesta fata de modul de actiune al Barnevernet.

Proteste pregatite cu post si rugaciune

"Creierul" acestor actiuni este pastorul Cristian Ionescu, stabilit in America. Adunarile si marsurile de protest care, pana in prezent, au avut loc in 63 de orase, cu o participare totala de peste 70 000 de oameni, sunt evidenta ca nu oamenii, ci Dumnezeu a ridicat acest val de suport pentru familia Bodnariu si, ulterior, pentru toate familiile aflate in situatii similare", a scris pastorul pe blogul personal.

Tot acolo, Cristian Ionescu a publicat periodic comunicate cu privire la modul de organizare a protestelor din 16 aprilie. In acest sens, incepand cu data de 7 Martie, intram in post si rugaciune timp de 40 de zile, pana in data de 15 Aprilie.

Operatiunea "scrisori prin posta"

Parte a actiunilor de protest din 16 aprilie organizate de sustinatorii familiei Bodnariu este si operatiunea "scrisori prin posta".

Repetitie pentru protest

Un protest de amploare este anuntat in Daley Plaza Downtown din Chicago, acolo unde este o comunitate puternica de romani evanghelici.

Lista tarilor si oraselor in care sunt anuntate proteste de sustinere a familiei Bodnariu, in 16 aprilie:

1. Bucuresti, Romania - 11:00 AM Locatia: Protest in Piata Victoriei - Mars spre Palatul Parlamentului

2. Arad, Romania - 11:00 AM Locatia: Piata Avram Iancu (in spatele teatrului)

3. Alba Iulia, Romania - 3:00 PM Locatia: Stadion Cetate, Alba Iulia

4. Brasov, Roma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro