PROTESTE de amploare in GERMANIA dupa seria de ATACURI care a INGROZIT intreaga tara. Mii de oameni au iesit in strada si au strigat: "MERKEL TREBUIE SA PLECE!"

PROTESTE de amploare in GERMANIA dupa seria de ATACURI care a INGROZIT intreaga tara. Mii de oameni au iesit in strada si au strigat:

Cel putin 10.000 de oameni s-au adunat in Piata Washington din Berlin unde au scandat impotriva cancelarului german Angela Merkel, nemultumiti de politica imigrationista decisa de cea mai puternica femeie a Europei.

acum 76 luni (1 Aug 2016)

Cel putin 10.000 de oameni s-au adunat in Piata Washington din Berlin unde au scandat impotriva cancelarului german Angela Merkel, nemultumiti de politica imigrationista decisa de cea mai puternica femeie a Europei. Lozinci asemanatoare au fost scandate si in alte mari orase de pe teritoriul Germaniei. Amplele actiuni de protest au loc in contextul in care in ultimele doua saptamani tara cu cea mai puternica economiei a Europei a fost tinta a patru atacuri, trei dintre acestea fiind comise de persoane care au patruns, anul trecut, ca reufugiati pe teritoriul Germaniei.

Potrivit estimarilor, peste un milion de refugiati si migranti economici au ajuns in Germania numai in cursul lui 2015.

Desi a criticat dur recentele atacuri teroriste pe care le-a calificat "socante, deprimante si terifiante,, cancelarul german a anuntat in urma cu cateva zile ca nu intentioneaza sa schimbe politica de primire a refugiatilor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro